Klik hier om de exacte locatie te zien

Hi Ibiza

De supermoderne club Hi-Ibiza is zeker een bezoek waard, alleen al vanwege zijn geschiedenis! Gelegen aan de hoofdweg door het toeristische Playa den Bossa, geopend op 28 mei 2017, op de plek waar de legendarische club Space stond.

Een stukje van die geschiedenis …

Space opende haar deuren in 1986, toen nog in combinatie met het waterpark Aguamar. Pas toen Pepe Rosello de ruimte overnam in 1989 werd het een award-winning dance club. Hij kreeg de licentie om de hele dag open te zijn, zolang hij maar ergens twee uurtjes dicht ging. Zo ontstonden er dance parties op het terras in de ochtend terwijl de vliegtuigen overvlogen. Carl Cox was er 15 jaar de “resident DJ” met avonden zoals “We love Space on the Terrace” en “Music is Revolution”.

De closing van Space op 2 oktober 2016 deed veel stof opwaaien. Na 27 jaar - the closing of an era – en de run op tickets, de uren wachttijd in de rij en Carl Cox en Pepe op het podium tijdens zijn last track “Angie Stone –Wish I didn’t miss you”, met huilende die-hard clubbers van de eerste uren.

Ushuaia Entertainment (familie Matutes) nam Space over en verbouwde het tot een van de modernste clubs ter wereld, met een voortreffelijk sound systeem, de mooiste licht shows, 3 zalen, 2 terrassen en zelfs vinyl-DJ’s op het toilet.

Voor de zomer van 2018 contracteerden Club Hi DJ’s zoals Black Coffee, Armin van Buuren, Jonas Blue, Roger Sanchez en Hardwell.

Hi heeft een groot parkeerterrein en omdat Ushuaia om 12 uur ’s nachts dicht moet, hoeven de clubbers alleen maar de straat over te steken om door te gaan.

Vraag ons naar de mogelijkheden om te reserveren van VIP-tafels.

 

 Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421