...

Cala Pada

Soort strand: Typisch familiestrand
Locatie: Oosten

Gelegen aan de oostkant van Ibiza, ongeveer halverwege tussen Santa Eulalia en Es Canar, vindt u het mooie strand van Cala Pada. Het prachtig parelwitte zandstrand, met een lengte van ongeveer 200 meter en breedte van 10 meter, loopt zacht glooiend af tot in het kristalheldere water van de Middelandse zee. Door de riffen net buiten de kust, die de baai beschermen, is Cala Pada ook een zeer populair plekje voor windsurfers, als de wind uit het zuiden komt.

Een mooie houten pier strekt ver het water in en op het brede zandstrand vindt u ligstoelen en parasols, waardoor het zelfs op de heetste momenten van de dag zeer aangenaam is op het strand Cala Pada. Terwijl u op het strand ligt kunt u genieten van het prachtige pittoreske vergezicht over de baai welke wordt omlijst door groene dennenbomen die boven de rode rotsen tegen de heuvels oprijzen.

Achteraan op het strand van Cala Pada vindt u een drietal restaurants met grote terrassen waar u heerlijk in de schaduw een hapje kunt eten of een koel drankje kunt nuttigen rondom het middaguur, of waar u ’s avonds heerlijk kunt dineren terwijl u van het prachtige uitzicht geniet. Het strand is zeer geschikt voor families met kinderen, die er heerlijk kunnen spelen in het ondiepe water langs het strand. En voor de liefhebbers is er ook een kleine strandboetiek te vinden.

Dit prachtige strand is eveneens zeer geliefd bij vakantiegangers die in het Cala Pada resort verblijven en parkeren is niet altijd even eenvoudig bij Cala Pada, zeker in het hoogseizoen. Wij raden u daarom aan om per bus of fiets het strand te bereiken. Ook kunt u er voor kiezen om te wandelen langs de kust (ongeveer twee kilometer) vanuit Santa Eulalia of Es Cana.

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

8
4
3
280 m2
5 km strand
Buiten keuken
10
5
4
500 m2
5 km strand
Buiten keuken
9
5
4
362 m2
2 km strand
12
6
4
300 m2
0.8 km strand
 • 15% korting : 18 apr. – 11 nov.
 • 6
  3
  3
  150 m2
  0.35 km strand
  11
  6
  7
  350 m2
  10.3 km strand
  Buiten keuken
  3 x p.w. 2 uur schoonmaak en 1 x p.w. handdoekenwissel
  Scroll naar boven