Klik hier om de exacte locatie te zien

s' Estanyol

Soort strand: Relaxed, weg van de massa
Locatie: Onder Roca Llisa

S’estanyol is een klein verborgen strand in de buurt van Jesus. Het ligt ongeveer maar 10 minuten van Ibiza stad maar toch merk je hier absoluut niets van de drukte. De weg er naartoe is onverhard en het is even zoeken maar dit is wel echt de moeite waard.

Het is een rustig baaitje omgeven door dennenbomen. Aan het strand vind je een gezellige strandtent waar je tapas en allerlei andere hapjes kan bestellen. In het seizoen zijn hier vaak feestjes tot een uur of 2. Vooral veel lokale mensen komen hier op af. Leuk om een keer meegemaakt te hebben. Via de rotsen aan de linkerkant kun je omhoog klimmen waarvan je een prachtig uitzicht hebt over de aangrenzende baai.

Dit strand wordt vaak gebruikt voor huwelijken of etentjes, en is zelfs gebruikt voor de opname van de Nederlandse Film 'Verliefd op Ibiza'. Dat onderstreept wellicht dat dit strandje de moeite van het proberen waard is!

Hoe kom je er: rij door het dorpje Jésus. Een paar straten nadat je het dorp uit bent, staat er duidelijk op de borden s'Estanyol (linksaf). Volg deze borden. Na ongeveer 1,5 km kom je bij een zandpad aan. Deze is vrij lang. Gewoon naar beneden rijden en je komt bij het strand uit.Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 48744 mensen aan 8150 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.