...

IMS, een festival voor muziekliefhebbers

IMS, een festival voor muziekliefhebbers

IMS, een festival voor muziekliefhebbers

IMS, een festival voor muziekliefhebbers

International Music Summit (IMS) is inspirerend en motiverend platform om het bewustzijn van en waardering voor DJ-muziek te stimuleren. IMS organiseert jaarlijks wereldwijd grote evenementen in Los Angeles (april), Ibiza (mei) en China (september). IMS Ibiza is een driedaags evenement (24, 25 en 26 mei) met live seminars en debatten en wordt afgesloten met een groot openluchtconcert in de oude stad.

IMS, een festival voor muziekliefhebbers
IMS, een festival voor muziekliefhebbers
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Als je van babbelen over kunst en elektronische muziek houdt, dan is het bijwonen van IMS misschien iets voor jou. In het panel van de debatten zaten de afgelopen jaren grote legenden zoals Giorgio Moroder, Jean Michel Jarre en zelfs regisseur David Lynch. Tijdens het IMS Legends Dinner werden de afgelopen jaren prijzen in ontvangst genomen door Nile Rodgers, Fatboy Slim, Pete Tong en Carl Cox.

IMS, een festival voor muziekliefhebbers

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
8
4
2
200 m2
1 km strand
8
4
4
220 m2
0.3 km strand
Buiten keuken
En grote merken zoals Corona, Pioneer, Nokia en Coca-Cola hebben IMS gebruikt als een platform om belangrijke initiatieven op het gebied van elektronische muziek te lanceren. Ticketprijzen voor toegang op deze 3 dagen beginnen met 385 euro tot “the all access” ticket van 595 euro. Wil je nog vooraf 3 dagen de wellness retreat “Remedy State” in Sa Talaia doen (voedingstherapie, yoga, vegetarische maaltijden, ademhalingworkshops en wandelingen) kost dat 340 euro. Of ga je er alleen maar heen om te dansen? Het IMS Grand Finale concert op vrijdagavond 25 mei wordt gehouden in Dalt Vila (de oude stad). Losse tickets te koop voor 50 euro. De DJ-line up van de 11e editie van IMS Ibiza: Sven Vath, Pete Tong, Peggy Gou, Paco Osuna, Nastia, Jackmaster, Guy Gerber, Dubfire, Danny Tenaglia, Bedouin, Andrea Oliva en resident DJ Furkan Kurt.

Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

auto verhuur ibiza
boot huren ibiza
La goletta boot huren ibiza
auto verhuur ibiza
IMS, een festival voor muziekliefhebbers

Foto’s: IMS, Periodico de Ibiza en Diario de Ibiza.

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven