De Mooiste Villa’s Met Een Privé Gym of Sportveld

De Mooiste Villa’s Met Een Privé Gym of Sportveld

Top 5 villa’s op Ibiza met een eigen gym of sportveld

Pagina Inhoud
    Add a header to begin generating the table of contents

    Hé sportliefhebber! Ben jij op zoek naar een vakantiehuis op Ibiza waar je kunt trainen én relaxen?  Wij hebben de 5 meest geweldige huizen met een eigen gym, tennisbaan of iets anders sportiefs voor je verzameld. Deze pareltjes bieden niet alleen fantastische sportfaciliteiten, maar ook adembenemende uitzichten, toplocaties en heerlijke plekken om te chillen. Bereid je voor op een onvergetelijke sportieve vakantie op het prachtige eiland Ibiza!

    1.  VILLA VEDRA | CALA D’HORT

    Smashen met een waanzinnig uitzicht! Villa Vedra heeft een eigen tennisbaan waar je kunt genieten van de beste rally’s terwijl je de magische Es Vedra bewondert.

    Villa Vedra is een luxe designer villa in Cala d’Hort. Hier kun je niet alleen genieten van een waanzinnig uitzicht op de Middellandse Zee en de betoverende rots Es Vedra, maar ook van je eigen privé tennisbaan, jacuzzi en te gekke loungeplekken. De tuin is super toegankelijk met een automatische poort, en er is volop parkeergelegenheid. Voor de energieke gasten is er een afgesloten privé-tennisbaan, een speelplaats voor de kids, tafeltennis en zelfs een trampoline voor de kids!

    Nieuwsgierig geworden naar de rest van de villa? Check ‘m hier: Villa Vedra

    vedra
    Villa van de maand

    Villa van de week: Casa Tranquila

    Nu met 15% korting

    Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

    2. CAN MARY | CALA JONDAL

    Serveer een ace op de privé tennisbaan van Can Mary en geniet van het waanzinnige uitzicht op Cala Jondal!

    Can Mary is een waanzinnige villa in Cala Jondal, op slechts vijf minuten afstand van het prachtige Cala Jondal-strand en maar tien minuten van het vliegveld. Zodra je door de elektrische poort stapt, word je omvergeblazen. De tuin van maar liefst 5000m2 is perfect aangelegd en heeft verschillende terrassen waar je gezellig kunt borrelen of een hapje kunt eten. Can Mary heeft niet alleen een eigen tennisbaan, maar ook een buiten gym, een pingpongtafel en een buitenkeuken met BBQ. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een zwembad met een ondiep gedeelte, ideaal voor de kleintjes. En je kunt zelfs een Italiaanse kok inhuren die de sterren van de hemel kookt. Klinkt als de perfecte vakantie, toch?

    Ontdek hoe je deze geweldige tennisbaan helemaal voor jezelf kunt hebben: Can Mary

    mary

    3. FINCA PADEL | SAN CARLOS

    Finca Padel ligt aan de rand van het schattige dorpje San Carlos. Deze authentieke finca ademt de sfeer van Ibiza, maar biedt tegelijkertijd alle comfort voor een relaxte vakantie. Hier vind je een privé padelbaan (een soort Spaanse tennis), een voetbalveld, een tafeltennistafel en zelfs een fitnessruimte. Perfect voor gezinnen die van sport houden! Het dorp San Carlos is op loopafstand en heeft leuke lokale restaurants en winkels. Vergeet ook niet de beroemde hippymarkt Las Dalias te bezoeken, die vlakbij ligt. En de prachtige stranden Cala Llenya, Cala Nova en Aguas Blancas liggen op slechts 15 minuten rijden. Ibiza-stad is ook binnen handbereik, op slechts 30 minuten rijden. Boek nu je verblijf in Finca Padel en geniet van een sportieve en relaxte vakantie!

    Take a sneak peak: Finca Padel

    padel

    Aanbevolen Ibiza Villa’s 

    8
    4
    4
    220 m2
    0.3 km strand
    Buiten keuken
  • 20% korting : 13 apr. - 20 apr.
  • 8
    4
    3
    m2
    0.65 km strand
  • 10% korting : 9 mrt. - 2 nov.
  • 8
    4
    5
    410 m2
    0.4 km strand
    1 x p.w. 4 uur schoonmaak
  • 10% korting : 1 mrt. - 30 apr.
  • 5% korting : 1 mei - 31 mei
  • 4. CAN VALLE | SA CAROCCA

    Een ultieme wellness- en sport-ervaring midden in de natuur van Ibiza!

    Can Valle is een prachtige villa met zes slaapkamers, gelegen in een serene vallei in het platteland van Ibiza. Deze betoverende plek biedt een oase van rust en geeft je de kans om weer in contact te komen met de natuur. Omgeven door vijf hectare weelderige vegetatie, nodigt Can Valle je uit voor wellness en ontspanning. Deze villa beschikt over verschillende speciale wellnessruimtes, waaronder een meditatie- en yogadek, een fitnessruimte, een thermale spa en zelfs een tennisbaan. Daarnaast zijn er diverse chill-out-ruimtes waar je heerlijk kunt ontspannen. Het azuurblauwe zwembad en de schaduwrijke eetruimte in de prachtige getrapte tuin zijn perfect voor buitenactiviteiten en ontspanning. Binnen en buiten zorgen geluidssystemen voor een fantastische sfeer met de beste Balearische beats, dag en nacht. Boek nu Can Valle en geniet van een wellness-ervaring midden in de natuur!

    Ontdek meer: Can Valle

    valle

    Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

    Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

    auto verhuur ibiza
    boot huren ibiza
    La goletta boot huren ibiza
    auto verhuur ibiza

    5. CAN ZEUS | JESUS

    Geniet van je eigen gym en neem daarna een verfrissende duik in het zwembad van Can Zeus, op slechts enkele minuten van het bruisende Ibiza-stad!

    Can Zeus is een volledig gemoderniseerde villa met een stijlvol interieur en een comfortabele woonruimte. Deze prachtige villa is gunstig gelegen in het exclusieve woongebied van het dorpje Jesus, op slechts 10 minuten rijden van Ibiza-stad en 12 minuten van het vliegveld. Het oude gedeelte van de stad, bekende clubs zoals Pacha en gezinsvriendelijke stranden zoals Talamanca zijn allemaal binnen handbereik. In de ruime tuin van Can Zeus kun je heerlijk ontspannen bij het zwembad. De volledig omheinde tuin met speeltuin en schaduwrijke plekken is perfect voor gezinnen met kinderen. Er is zelfs een overdekte lounge ruimte en een grote eettafel waar je kunt genieten van maaltijden in de buitenlucht. Maar de echte verrassing bevindt zich op de ondergrondse verdieping, waar je een fitnessruimte en een speelkamer met een PlayStation vindt. Hier kunnen tieners zich volop uitleven! Boek nu Can Zeus en ervaar het moderne comfort op een steenworp afstand van het bruisende Ibiza-stad!

    Ontdek hoe jij dit jaar sterk blijft op deze mooie plek!: Can Zeus

    zeus

    Populaire Artikelen

    P|ART IBIZA

    P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

    Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

    Lees Verder »
    Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

    Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

    Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

    Lees Verder »
    Museo de Etnografia

    Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

    Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

    Lees Verder »
    Scroll naar boven

    San Miguel Ibiza