Klik hier om de exacte locatie te zien

Portinatx

Portinatx, de meest noordelijk gelegen baai op Ibiza, heeft niet één, maar drie verschillende stranden waar u uit kunt kiezen. S'Arenal Gros (het grootste), S'Arenal Petit (meer besloten) en Playa Porto Beach. Elk strand is voorzien van ligstoelen, parasols en strandwachten tijdens de drukke zomermaanden, dus u kunt er veilig genieten van de zee en het strand, alsmede van verschillende watersporten, waaronder scubaduiken en snorkelen. Wandelaars kunnen hun hart ophalen in de mooie, heuvelachtige omgeving en de plaatselijke vuurtoren, Punta d'es Moscarter, maakt onderdeel uit van een prachtige rondwandeling vanuit Portinatx, die het hele jaar door de moeite waard is. Gedeeltes van de film ‘South Pacific’ zijn in deze buurt opgenomen en het spectaculaire landschap doet werkelijk paradijselijk aan.

Voor elk wat wils

Portinatx is geliefd bij families, echtparen en jongeren, en biedt een ruime reeks restaurants, bars en clubs, maar zonder de drukte van de grotere steden op Ibiza, en met een prettige, ontspannen sfeer. Mediterrane gerechten, zeevruchten en vis zijn natuurlijk volop te krijgen, maar voor Nederlandse, Duitse en Engelse toeristen die iets meer bekends zoeken, is er volop keus. Vanaf Es Puet Blanc heeft u prachtig uitzicht over de baai tijdens uw maaltijd, terwijl een cocktail in de Zulu Lounge bij zonsondergang ook erg wordt aanbevolen. 

Tochten vanuit Portinatx

Hoewel u natuurlijk met de auto makkelijk andere plaatsen op Ibiza kunt bezoeken vanuit Portinatx, is het ook zeer de moeite waard om een tocht op het water te maken met één van de plaatselijke chartermaatschappijen. Elke zondag in het zomerseizoen kunt u met een traditionele Ibiza boot van Portinatx naar het strand van Benirrás, waar eilandbewoners de drums bespelen terwijl de zon onder gaat, een traditie die al vele jaren bestaat en die een heel speciale atmosfeer creëert.Villas in de buurt van Portinatx

Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421