Klik hier om de exacte locatie te zien

Roca Llisa

Roca Llisa is een urbanisatie, ofwel een beveiligd woongebied, op ongeveer 10 Km afstand van Ibiza Stad, aan de oostkant van Ibiza. Het is een luxueuze woonwijk, waar u ook een golfbaan vindt alsmede een prachtig, exclusief wellness centrum waar u kunt genieten van Yoga, Pilates en een aantal holistische behandelingen. Als u net na de beveiligingspoort van Roca Llisa links afslaat, kunt u via een small weggetje op het kleine strand van Cala Olivera komen. Hoewel u er met de auto kunt komen, is het niet makkelijk, dus u kunt misschien beter bovenaan parkeren en naar beneden lopen.

Puur natuur

Cala Olivera is een klein stukje van Ibiza waar u zich kunt voelen alsof u op een privé strand terechtgekomen bent. Een handjevol toeristen en een paar naturisten zoeken dit plekje op, maar aangezien er verder geen faciliteiten zijn, is het bij de meeste toeristen niet bekend. Pak dus een picknickmandje en wat koele drankjes in als u hier een dag wilt doorbrengen, en geniet van de rust en de stilte.

Playing golf in Ibiza

For those who want to experience something other than sun and sea, it is worth noting that you can play 9 or 18 holes on the Golf de Ibiza golf course. The green fee amounts to around €75, but this also offers you the opportunity to eat in the restaurant afterwards. Hire of clubs and of an electric golf cart is possible here too.Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 48217 mensen aan 8059 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.