Klik hier om de exacte locatie te zien

San Lorenzo

De omgeving van San Lorenzo is eigenlijk interessanter dan het dorpje zelf. Voordat je het doorhebt ben je al door het dorp heen gereden. Er staan welgeteld 6, nee ok laten we zeggen 7 huizen. Toch worden veel huizen bij ons aangeduid met San Lorenzo, omdat het een centrale plek heeft op het eiland. San Lorenzo wordt ook wel San Llorenc de Balafia genoemd. Balafia komt uit het verleden toen het dorp nog Moors was. Het dorp bestaat uit die 7 huizen, waarvan 2 torens waarin gevlucht kon worden als er werd aangevallen.

La Paloma

La Paloma is wat ons betreft 1 van de leukste tentjes van San Lorenzo. Een mega gezellige tuin, frisse versgeperste juices en lekker (biologisch) eten. “Love en Care” is wat er de klok slaat, een plek waar je je thuis zou moeten voelen. Ook in de winter geopend.

Wat nog meer? 

Wat is er verder nog te vertellen over dit knusse dorpje? Eigenlijk niet zo veel :). Rij er een keer doorheen, lunch, en geniet vooral van de onbedorven omgeving, die prachtig onbedorven is. De weg van Santa Gertrudis naar San Lorenzo is eigenlijk de mooiste!Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421