Klik hier om de exacte locatie te zien

Can Muson

Prijs:
Menu: Ecologische boerderij

Can Muson is een boerderij waar je ook kunt eten. De oprichter is de op Ibiza geboren Maria Mari. Geholpen door haar jongste zoon is zij de ecologische finca Can Muson, in de buurt van Santa Eularia, begonnen. Door Maria´s liefde voor dieren ging ze, naast biologisch verantwoord groente en fruit verbouwen, steeds meer vee houden. En toen ze haar winkeltje opende, merkte ze dat als families groente en fruit kwamen kopen, de kinderen van alles wilden weten over de dieren. Ze ging samenwerken met de nabijgelegen scholen, waar klasjes langskwamen voor een soort excursie en waar de kinderen alles leerden over de dieren. Ook kregen ze lessen in groenten verbouwen zonder insectbestrijdingsmiddelenen zo ontstonden de “Can Muson schoolboerderijen”.

Tegenwoordig kun je ook bij Can Muson eten. Traditionele Ibiza gerechten gemaakt van natuurlijke, verse biologische producten. Ze hanteert nog de recepten van haar grootouders om hiermee de tradities van het eiland te handhaven, die vandaag de dag bijna verloren zijn op Ibiza.

Ook kun je met een grote groep kinderen bijvoorbeeld een verjaardag vieren bij Can Muson en mogen de kinderen dan de dieren voederen en aaien.

Tel: +34971339346

 Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 47785 mensen aan 7977 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.