Klik hier om de exacte locatie te zien

Cas Costas

Prijs:
Menu: Grill

Op Ibiza worden locaties van bedrijven vaak aangegeven met de aantal kilometers die je moet rijden gerekend vanaf de grootste stad. Een heel bekende is “KM5”, het mooie restaurant wat dan dus 5 kilometer vanaf Ibiza stad ligt op de weg naar Sant Josep.

Restaurant Cas Costas, Grill & Organic market ligt 4,4 kilometer vanaf Ibiza stad. Vlakbij het dorpje San Jordi op de weg naar Sant Josep. De oude finca met moestuin is in 2016 gekocht door de Duitser Christian Braun, ook eigenaar van o.a. de trendy beach clubs Tanit en Nassau.

Misschien daarom waren onze verwachtingen dan ook hoog qua interieur. Maar we begrepen niet helemaal wat ze nou precies uit wilden stralen met deze mix&match-stijl. Naast heerlijke loungebanken, mooie hoge deuren en trendy rieten lampen hebben ze ook een soort van “oude boerderij meubeltjes” met ongemakkelijk zittende hoge stoelen.

Het eten is erg goed, als je van vers vlees en vis uit de Josper oven houdt. Daarnaast gebruiken ze groenten en kruiden uit eigen tuin en is er op de parkeerplaats zelfs een leuke supermarkt met biologische producten.

Cas Costas heeft ook een kindermenu met hamburgers of kipnuggets met patat en als de kinderen het lang tafelen beu zijn is er ook nog een speeltuin naast de parkeerplaats waar ze in een houten piratenkasteel kunnen klimmen.

Tel: +34 971 30 87 55Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 47785 mensen aan 7977 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.