...

Utopia

Prijs:
Menu: Mediterraans

Utopia: is de schets van een ideale samenleving die de bestaande maatschappij tot voorbeeld dient te strekken.
De beschrijving op Wikipedia als je zoekt naar de betekenis van het woord Utopia. Je moet het maar durven, je strandtent zo noemen. Maar we moeten toegeven, ze mogen deze naam met trots dragen! Letterlijk verborgen tussen de rotsen vindt je dit bijzondere, kleine strandje met een zeer romantisch restaurant. Na een kleine wandeling over een rots lijkt het drukke strand van Port de Sant Miquel ver van je af te liggen en waan je je in een werkelijke oase van rust en heerlijk eten.

Met een aantal fijne strandbedden en een klein en sfeervol restaurant is dit een plek om de hele dag het gevoel te hebben dat de wereld puur en alleen daar bestaat. De menukaart bestaat uit verschillend, betaalbare gerechten zoals vis maar ook couscous. Het wordt vers bereidt op de barbecue terwijl jij geniet van het uitzicht en de rust.

Route: wanneer je op het strand staat van Port de Sant Miquel, en je kijkt richting de zee zie je aan je linkerkant een rots.
Als je langs het restaurant dat aan het strand gelegen is omhoog loopt zie je vanzelf een bordje Utopia staan. Hier omhoog lopen en je ziet vanzelf het restaurant opdoemen tussen de bomen. 

Huizen in noordelijk Ibiza

12
5
5
260 m2
7 km strand
Buiten keuken
1 x p.w. handdoekenwissel
12
6
6
475 m2
9 km strand
Buiten keuken
Extra service: 1x p.w. tot 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken op woensdag. Bij verblijf langer dan 1 week: ook extra grote schoonmaak incl. schone badhanddoeken en bedlinnen op zaterdag (Extra schoonmaak altijd bij te huren).
10
5
4
340 m2
3 km strand
2x p.w. 3 uur schoonmaak.
26
6
6
700 m2
6 km strand
Full time staff: 1 housekeeper 8u per dag; 1 onderhoudspersoon voor tuin en zwembad 8u per dag.
14
6
3
400 m2
5.8 km strand
Buiten keuken
1x p.w. 2 uur schoonmaak en schone badhanddoeken.
8
4
3
200 m2
2.5 km strand
1 x p.w. schone badhanddoeken
  • 10% korting : 11 mei – 1 jun.
  • Scroll naar boven

    San Miguel Ibiza