Klik hier om de exacte locatie te zien

Playa d'en Bossa

Soort strand: Voor ieder wat wils / party
Locatie: Ibiza stad

Dit is het langste strand van Ibiza! Playa d'en Bossa is bezaaid met allerlei barren en restaurants variërend van hip (Beachouse, Nassau) tot plat (Bora-Bora). Het heldere water en het fijne zand zorgen ervoor dat dit een ideale en veilige plek is voor strand spelletjes voor kinderen. Je hebt hier een mooi uitzicht over het oude gedeelte van Ibiza stad. Als er een zuidelijke wind staat is dit strand ook erg populair bij de windsurfers. Aan het einde van het strand (aan de andere kant van Ibiza stad) is wat rustiger en kalmer, er zijn wat minder mensen hier en een stuk minder house muziek.

Ben je wel opzoek naar een feestje overdag? Dan moet je naar Bora Bora bar, deze ligt ongeveer in het midden van het strand. Wij kunnen zelf Club Nassau aanraden, aan het einde van het strand. Een prima strandtent, met goede cocktails, ligbedden en muziek. Sinds 2014 is ook Beachouse op Playa den Bossa neergestreken. Een Italiaans restaurant waar veel feesten, zoals Rumors, gehouden worden en waar je ook overdag goed kan eten en relaxen.

Faciliteiten: Loungebedden, parasols, douches, strandwachten, toegankelijk voor gehandicapten, veel restaurants en barretjes.
Activiteiten: Waterfietsen, windsurfschool, catamaran verhuur, kitesurfen, duikschool, beachvolleybal velden.Villas in de buurt van Playa d'en Bossa

Can Gafarro | Sa Carroca
< 10
Mariana | Ibiza stad
< 12
Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 48744 mensen aan 8150 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.