Black Ink: Waar Kunst en Tatoeage Samenkomen

Black Ink

Ontdek de unieke samensmelting van kunst en tatoeage bij Black Ink, een tattoo studio voor iedereen die de schoonheid van tatoeage op Ibiza wil ervaren. Bij Black Ink gaat het niet alleen om het zetten van een tattoo, maar ook om artistieke expressie. Hier betekent elke lijn, elke kleur en elk ontwerp meer dan je op het eerste gezicht misschien zou denken.

Tempel van Creativiteit

In het hart van Ibiza, ver weg van de bruisende nachtclubs en zonovergoten stranden, ligt Black Ink – een plek waar creativiteit en passie hand in hand gaan. Black Ink staat bekend om zijn unieke benadering van de tatoeagekunst. Hier brengt elke tattoo-artist zijn unieke stijl en visie naar voren. Of je nu op zoek bent naar een minimalistisch ontwerp of een compleet meesterwerk: bij Black Ink ben je aan het juiste adres!

Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Waar Kunst en Tatoeage Elkaar Ontmoeten

Black Ink is van mening dat elke tatoeage een verhaal vertelt, een moment vastlegt of een droom verbeeldt. De artists hier zijn meesters in hun vak en gebruiken alleen de beste producten, zoals de gerenommeerde inkt van Quantum Tattoo en naalden van het merk Gold Label. Zo zorgen zij dat elke tatoeage niet alleen prachtig is, maar ook de tand des tijds zal doorstaan. 

Innovatie in Inkt

Nieuw bij Black Ink is de inktlijn Dynamic Tattoo, speciaal ontworpen voor mensen die extra kleur in hun tatoeages wensen. Van het diepe Carbon Black tot de levendige Second Colour opties: met deze inkten kun je de kleuren personaliseren.

Persoonlijk Advies 

Black Ink begrijpt dat het kiezen van een tatoeage een belangrijke beslissing is. Daarom krijgt iedereen die een tattoo overweegt goed advies. De artists helpen je met het kiezen van het juiste ontwerp en de perfecte plek en geven informatie over huidverzorging na het zetten van de tatoeage.

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
8
4
5
410 m2
0.4 km strand
1 x p.w. 4 uur schoonmaak
 • 10% korting : 1 mrt. - 30 apr.
 • 5% korting : 1 mei - 31 mei
 • Exclusieve Diensten

  • Prachtige Nagels: In samenwerking met topmanicures kun je bij Black Ink nu ook je nagels laten transformeren tot kleine kunstwerkjes. 
  • Verwijdering Overtollig Product: Het team van Black Ink maakt perfecte tatoeages, zonder overtollig product.
  • Imperial Tattoo: Met de Imperial Tattoo Service word je meegenomen op een complete reis van ontwerp tot uitvoering, met de meest exclusieve materialen en technieken.

  Mocht je overwegen om een stukje unieke kunst op je huid te laten zetten, dan is Black Ink the place to be. Ga naar onze website HuisHurenIbiza voor meer informatie en het boeken van een adviesgesprek. 

  Verhalen in Inkt: de Black Ink Ervaring

  Bij Black Ink is een tatoeage meer dan alleen inkt op de huid; het is een persoonlijke reis waarin kunst, emotie en individualiteit samenkomen. Hieronder kun je lezen hoe Black Ink zich onderscheidt als pionier op het gebied van tatoeagekunst op Ibiza.

  Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

  Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

  auto verhuur ibiza
  boot huren ibiza
  La goletta boot huren ibiza
  auto verhuur ibiza

  De Kunst van Maatwerk

  In de wereld van Black Ink zijn geen twee tatoeages hetzelfde. Elke klant krijgt de kans om samen met de tattoo artists een uniek ontwerp te creëren dat hun persoonlijkheid en verhaal weerspiegelt. Van de eerste schets tot de laatste inktdruppel: bij Black Ink is alles perfect, tot in de details!

  Innovatie en Kwaliteit

  Black Ink gebruikt geavanceerde producten zoals Dynamic Tattoo en Quantum Tattoo. Deze inkten zetten de standaard voor de kleur en een hoge lichtechtheid. In de serie Gold Label vind je altijd kleuren die naar je wens zijn – van subtiele schakeringen tot heldere, levendige tinten.

  Community van Kunstliefhebbers

  Black Ink is meer dan een tatoeagestudio; het is een community waar liefhebbers van tattookunst hun passies delen. Black Inkt organiseert regelmatig evenementen, workshops en tentoonstellingen waar de klanten en artists elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.

  Tattoo artist

  Redenen om een Tattoo te Zetten:

  • Je Look Transformeren: Met een tatoeage kun je je look transformeren. 
  • Tatoeage als Familieband: Sommige families vereeuwigen hun sterke band met bijpassende tatoeages.
  • Tattoo als Statement: Met een tattoo kun je op een mooie manier een statement maken.

  Voeg je ook bij de Black Ink familie en vertelt je eigen verhaal in inkt. Of je nu een subtiele herinnering wilt of een gedurfd statement wilt maken: de artists staan klaar om je visie tot leven te brengen.

  Sluit je aan bij de revolutie in de tatoeagekunst en maak van je lichaam een levend kunstwerk. Black Inkt heeft deskundige artists, inkten van topkwaliteit en een ongeëvenaarde passie voor kunst.

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza