...

Goede voornemens op Ibiza

Goede voornemens op Ibiza

Het nieuwe jaar is weer begonnen en uiteraard starten daarmee ook de goede voornemens. Op Ibiza zijn er genoeg dingen om je voornemens het hele jaar vol te kunnen blijven houden. Heb je je voorgenomen om in 2015 gezonder of natuurlijker te gaan eten, meer te gaan sporten of vaker de fiets te pakken? Lees dan snel verder!

The Rabbit Hole Ibiza

Goede voornemens op Ibiza
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Heb je je voorgenomen om dit jaar gezonder en natuurlijker te gaan eten? Ga dan eens langs The Rabbit Hole. Dit is een 100 procent veganistisch en biologisch restaurant waar je niks te kort zult komen. Geniet bijvoorbeeld van vegetarische sushi, veganistisch gebak of van verschillende glutenvrije gerechten. Drink lekkere sappen in de juice bar of een thee in de tea room. Het menu is erg gevarieerd en seizoensgebonden. Al het eten is vers gemaakt met producten die verkocht worden in de The Rabbit Hole winkel. Hierdoor kan je de recepten makkelijk namaken in je eigen keuken, hoe leuk is dat?

Goede voornemens op Ibiza
Goede voornemens op Ibiza

The Rabbit Hole Shop behoort tot een van de kleinste winkels van het eiland en is daarom vol, vol en nog eens vol! Je vindt er naast bekende merken die je vaak in biologische winkels tegenkomt, ook lokale producten en biologische groenten en fruit. Tot slot worden er in dit unieke restaurant workshops gegeven, variërend van broodbakken tot het maken van vegetarische sushi. Het is zeker een aanrader om hier eens langs te gaan!

Neem voor meer informatie eens een kijkje op: The Rabbit Hole

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
2
200 m2
1 km strand
10
5
5
250 m2
0.6 km strand
Buiten keuken
10
5
5
300 m2
0.75 km strand
Buiten keuken
3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.

The Workout Club Ibiza

Goede voornemens op Ibiza

Wil je lekkerder in je vel zitten, de nodige kilo’s er af trainen of een positieve levensstijl creëren? Breng dan eens een bezoekje aan The Workout Club Ibiza, welke opgericht is door de Nederlanders Marisa en Virgil. Hier worden personal training sessies aangeboden van hoge kwaliteit. Gezellig met een groep trainen of liever 1-op-1 met een personal trainer? Alles is mogelijk bij The Workout Club.

Goede voornemens op Ibiza

Het bereiken je fitnessdoelen gaat niet alleen over je lichaam. Je moet een evenwicht tussen lichaam, geest en energie hebben. Daarom biedt The Workout Club ook verschillende workshops aan voor een positieve verandering van de levensstijl. Het TWC-team bestaat uit professionele en gecertificeerde mensen die er alles aan zullen doen om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Neem voor meer informatie eens een kijkje op: The Workout Club Ibiza

Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

auto verhuur ibiza
boot huren ibiza
La goletta boot huren ibiza
auto verhuur ibiza

Mountainbiken op Ibiza

Goede voornemens op Ibiza
Fietsen op Ibiza

Heb je je voorgenomen om dit jaar vaker de fiets te pakken? Huur dan geen auto op het eiland maar kies voor een mountainbike. Dit de perfecte manier om de mooiste plekjes van het eiland te ontdekken. Je kan er voor kiezen om zelf het eiland te verkennen of om mee te gaan met een gids. Sportief, goed voor het milieu, gezellig en je bereikt de mooiste uitzichten. Wat wil je nog meer?

Neem voor meer info eens een kijkje op: Mountainbike Ibiza

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven