...

Ibiza Aquarium: Onderwaterwereld vol Wonderen

ibiza aquarium

Welkom in de betoverende wereld van het Ibiza Aquarium, een plek waar je de wonderen van de Middellandse Zee van dichtbij kunt zien. Het ligt in de pittoreske omgeving van Sant Antoni De Portmany en is een leuke activiteit voor bezoekers van alle leeftijden. HuisHurenIbiza, de specialist in de verhuur van luxe villa’s op Ibiza, neemt je graag mee in deze fascinerende wereld onder water.

Ontdek de Rijkdom van de Zee

Het Ibiza Aquarium is behalve een toeristische attractie ook een educatief centrum met een schat aan informatie over het onderwaterleven in de Middellandse Zee. Zodra je de ingang van het aquarium betreedt, word je begroet door een wereld vol kleur en beweging. Van piepkleine zeeanemonen tot grote kleurrijke vissen: je kijkt hier je ogen uit!

Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

De Magie van Aquariums

Het Ibiza Aquarium is bekend om zijn grote aquariums en grote verscheidenheid aan zeedieren. Hier worden de natuurlijke habitats van de dieren gesimuleerd, zodat bezoekers de vissen in hun natuurlijke leefomgeving kunnen zien. Ook is er veel informatie over het behoud van maritieme soorten. Hierdoor is dit een leuke activiteit voor jong en oud!

Bekijk aquarium Cap Blanc in Sant Antoni

Leerzaam voor Iedereen

De educatieve programma’s zijn opgezet om bezoekers van alle leeftijden bij het zeeleven te betrekken. Via informatieborden en een folder krijg je veel informatie over de verschillende zeedieren en waar zij leven. 

Natuurlijke Grot

Een van de hoogtepunten van het Ibiza Aquarium is de natuurlijke grot, die verlicht is om de onderwaterwereld nog beter tot zijn recht te laten komen. Bezoekers kunnen over de houten loopbrug lopen en van het zeezicht genieten. 

Een Dag Vol Avontuur

Bij HuisHurenIbiza weten we hoe leuk een bezoek aan een aquarium is voor gezinnen. Dit kun je ook perfect combineren met een bezoek aan een van de nabijgelegen prachtige stranden, zoals Cala Gració of Cala Salada.

Ontdekken en Ontspannen

Na een leuk en leerzaam bezoek aan het aquarium kun je in je luxe villa van HuisHurenIbiza even lekker ontspannen. Met een prachtig uitzicht over zee geniet je rustig na van de vele indrukken die je hebt opgedaan.

Duik in Ibiza’s Onderwaterfauna 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Ibiza Aquarium, inclusief de onderwaterfauna? Lees dan door! 

Ontmoet de Diepzeebewoners

De vele soorten vissen in Ibiza Aquarium zijn er in allerlei vormen en kleuren, elk met een unieke schoonheid. Er zijn zowel tropische vissen als soorten die alleen in de Middellandse Zee voorkomen. Elk aquarium biedt dan ook een venster naar een andere mysterieuze wereld onder water.

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
2
200 m2
1 km strand
20
6
7
500 m2
0.02 km strand
Buiten keuken
kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)
8
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel

Lokale Visserij

Ibiza’s rijke maritieme cultuur wordt ook weerspiegeld in het aquarium. Je krijg hier informatie over de lokale visserij en hoe die van invloed is op de biodiversiteit van de zee. Andere onderwerpen waaraan aandacht wordt besteed, zijn duurzaamheid en behoud. Deze waarden staan centraal in de missie van het aquarium.

Meer dan Alleen Vissen

Naast de adembenemende aquaria, wordt ook de natuurlijke leefomgeving van de zeedieren in de schijnwerpers gezet. Het aquarium belicht bijvoorbeeld het belang van zeeduinen en stranden, zoals Cala Comte en Cala Bassa, voor het behoud van de mariene soorten.

Bereikbaarheid en Toegankelijkheid

Het Ibiza Aquarium ligt dichtbij de haven van San Antonio en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer – of met je huurauto vanaf je luxe villa van HuisHurenIbiza. Het aquarium verwelkomt je met open armen!

Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

auto verhuur ibiza
boot huren ibiza
La goletta boot huren ibiza
auto verhuur ibiza

Een Dag om Nooit te Vergeten

Een bezoek aan Ibiza Aquarium is er een om nooit te vergeten. Dat weten wij uit ervaring! Na afloop kun je nog even lekker stoppen onderweg bij een van Ibiza’s authentieke restaurantjes voordat je teruggaat naar je luxe villa van HuisHurenIbiza.

Voeg je bij onze community

Vergeet niet om je aan te melden voor onze nieuwsbrief voor actuele informatie en exclusieve aanbiedingen. Wij informeren je dan over nieuwe activiteiten en evenementen op Ibiza.

Ibiza Aquarium is een poort naar de wonderen van de zee. Ga ook kijken en ontdek al het moois dat Ibiza onder en boven het wateroppervlak te bieden heeft.

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven