Klik hier om de exacte locatie te zien

Las Salinas

Net buiten Playa d’en Bossa, en op slechts 10 minuten rijden afstand van Ibiza Stad, vindt u het strand van Las Salinas, vernoemd naar de zoutmeren van zuidelijk Ibiza. Hier komen internationale beroemdheden, toeristen en plaatselijke inwoners om van het mooie strand, de golven en de muziek die uit de verschillende Beachbars komt, te genieten. Dit betekent dat in het hoogseizoen, vooral in Augustus, u moet zorgen hier al vrij vroeg op de ochtend aan te komen, als u tenminste en plekje wilt vinden voor de auto en uw ligstoel! Denk er wel aan, dat de jetset en andere internationale bezoekers ervoor gezorgd hebben dat de prijzen hier wat hoger liggen dan op sommige van de meer rustige plekjes op Ibiza.

Elke dag een party

Hoewel het prachtig is op Las Salinas, is het hier niet vaak stil. De muziek, de mensen, en de vele bars met hun eigen Dj’s zorgen voor een levendige ambiance die tot laat in de avond door kan gaan. Verder langs het strand is nog een gedeelte waar naturisten zonnebaden, en een wandeling naar de oude piratentoren is geliefd bij vele bezoekers. Bekende plekjes hier zijn onder andere de Jockey Club, waar u al kunt beginnen met een ontbijtje op het strand, en Sa Trinxa, met z’n echte hippie sfeer en muziek die geleidelijk aan energieker wordt gedurende de dag.

Ook mooi in winter

Als u de drukte en de party-atmosfeer van de zomermaanden wilt vermijden, is Las Salinas zeer aan te bevelen in het voor- en najaar, wanneer de temperatuur nog heel behaaglijk is, en zelfs tijdens de wintermaanden is het prachtig wandelen in het omringende natuurreservaat. Body surfen is hier ook populair op dagen dat er wat meer wind staat, en de hogere concentratie van zout in het water maakt dit een plekje waar zelfs onervaren zwemmers het makkelijk vinden om in de zee te blijven drijven.Villas in de buurt van Las Salinas

Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421