Klik hier om de exacte locatie te zien

Casa Piedra

Prijs:
Menu: Fusion cooking

Ken je dat? Dat je eigenlijk iets te hard rijdt en je een leuk restaurant ziet langs de autoweg, maar niet meer kunt remmen om er te parkeren. Casa Piedra is er zo eentje. Maar zeker de moeite waard om daar dus wat rustiger te rijden! 

De voorgevel nodigt al uit: een lief, stenen (piedra) huisje met twee Aziatische fietsen op het dak. 

Wij hadden gereserveerd in de romantische achtertuin. We liepen langs een open keuken, waar koks met rode en zwarte hoofddoeken druk in de weer waren. Eigenaar Alberto had even tijd om ons wat over het restaurant te vertellen. 

Fusion-cooking: een combinatie van Spaans met Vietnamees, Japans, Peruaans en zelfs wat Italiaanse invloeden. Om een voorbeeld te geven van de combinatie Italiaans met Japans: een sushi gemaakt met de ingrediënten van Vitello Tonnato.

Alberto is het restaurant 7 jaar geleden begonnen. De vorige eigenaar was een Engelsman en het restaurant leek eigenlijk meer op een Engelse pub. De grote verandering kwam 5 jaar geleden toen hij chef-kok Leo in dienst nam, een Vietnamees die in Spanje geboren is. Het moment dat de eerste fusion-cooking recepten ontworpen werden. Op de reizen die er gemaakt werden, ontstonden steeds meer mooie combinaties en de houtskool- en Josper-oven werden aangeschaft.

Alberto: "Eigenlijk hebben we geen kaart met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. We maken gewoon wat we zelf lekker vinden! We verklappen ook niet op het menu wat je allemaal extra krijgt als garnering, zodat we die ingrediënten iedere keer kunnen veranderen." 

De menukaart is in 3 talen: Spaans, Engels en ... Nederlands! Waarom? Casa Piedra had de eerste jaren erg veel Nederlandse gasten en besloot het Duits te vervangen door de Nederlandse taal.

Van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur heeft Casa Piedra een Menu del Dia (dagmenu) voor 14,95 euro.

Wij kozen voor de Rollitos Vietnamitas (Vietnamese rolls, naar het recept van chef-kok Leo z'n moeder) en de Casa Piedra Sushi (zalm, botervis, avocado, knoflook en oestersaus), de Magret de Pato (eendekoteletjes gebakken in de Josper-oven met foie gras-rijst) en de Carrilleras de Cerdo Iberico (in houtskool gestoofde varkenswangetjes met truffel aardappelpuree). Alles, maar echt alles was heerlijk! Mals, vers en hele bijzondere smaakcombinaties. Tel daarbij op het vriendelijke personeel die de tijd voor je neemt om alles uit te leggen, dan behoort Casa Piedra vanaf nu tot een van mijn favoriete restaurants. Hèt verborgen juweel langs de autoweg, waar ik niet meer hard voorbij zal rijden!

Tel: +34 971 196558

 Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 48744 mensen aan 8150 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.