...

Casa Piedra

Prijs:     
Menu: Fusion cooking

Ken je dat? Dat je eigenlijk iets te hard rijdt en je een leuk restaurant ziet langs de autoweg, maar niet meer kunt remmen om er te parkeren. Casa Piedra is er zo eentje. Maar zeker de moeite waard om daar dus wat rustiger te rijden! 

De voorgevel nodigt al uit: een lief, stenen (piedra) huisje met twee Aziatische fietsen op het dak. 

Wij hadden gereserveerd in de romantische achtertuin. We liepen langs een open keuken, waar koks met rode en zwarte hoofddoeken druk in de weer waren. Eigenaar Alberto had even tijd om ons wat over het restaurant te vertellen. 

Fusion-cooking: een combinatie van Spaans met Vietnamees, Japans, Peruaans en zelfs wat Italiaanse invloeden. Om een voorbeeld te geven van de combinatie Italiaans met Japans: een sushi gemaakt met de ingrediënten van Vitello Tonnato.

Alberto is het restaurant 7 jaar geleden begonnen. De vorige eigenaar was een Engelsman en het restaurant leek eigenlijk meer op een Engelse pub. De grote verandering kwam 5 jaar geleden toen hij chef-kok Leo in dienst nam, een Vietnamees die in Spanje geboren is. Het moment dat de eerste fusion-cooking recepten ontworpen werden. Op de reizen die er gemaakt werden, ontstonden steeds meer mooie combinaties en de houtskool- en Josper-oven werden aangeschaft.

Alberto: “Eigenlijk hebben we geen kaart met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. We maken gewoon wat we zelf lekker vinden! We verklappen ook niet op het menu wat je allemaal extra krijgt als garnering, zodat we die ingrediënten iedere keer kunnen veranderen.” 

De menukaart is in 3 talen: Spaans, Engels en … Nederlands! Waarom? Casa Piedra had de eerste jaren erg veel Nederlandse gasten en besloot het Duits te vervangen door de Nederlandse taal.

Van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur heeft Casa Piedra een Menu del Dia (dagmenu) voor 14,95 euro.

Wij kozen voor de Rollitos Vietnamitas (Vietnamese rolls, naar het recept van chef-kok Leo z’n moeder) en de Casa Piedra Sushi (zalm, botervis, avocado, knoflook en oestersaus), de Magret de Pato (eendekoteletjes gebakken in de Josper-oven met foie gras-rijst) en de Carrilleras de Cerdo Iberico (in houtskool gestoofde varkenswangetjes met truffel aardappelpuree). Alles, maar echt alles was heerlijk! Mals, vers en hele bijzondere smaakcombinaties. Tel daarbij op het vriendelijke personeel die de tijd voor je neemt om alles uit te leggen, dan behoort Casa Piedra vanaf nu tot een van mijn favoriete restaurants. Hèt verborgen juweel langs de autoweg, waar ik niet meer hard voorbij zal rijden!

Tel: +34 971 196558

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

18
6
5
m2
3 km strand
6x p.w. 5 uur schoonmaak en 2x p.w. schone badhanddoeken.
12
6
6
776 m2
3 km strand
- Tuinonderhoud en wekelijkse schoonmaak van zwembaden - Schoonmaak (4 uur/dag van maandag tot vrijdag van 10.30 tot 14.30 uur)
8
4
3
280 m2
5 km strand
Buiten keuken
13
6
5
350 m2
2.5 km strand
6x p.w. 3 uur schoonmaak in juni, juli, augustus en september.
12
4
5
370 m2
8 km strand
Buiten keuken
Inbegrepen: schoonmaak 6 dagen per week (4 uur per dag, behalve zondag)
9
5
5
274 m2
2 km strand
 • 35% korting : 20 apr. - 27 apr.
 • 20% korting : 11 mei - 18 mei
 • Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  10
  5
  8
  500 m2
  1.6 km strand
  6x p.w. 6 uur schoonmaak
  7
  4
  3
  235 m2
  0.55 km strand
  6
  7
  413 m2
  2.5 km strand
  Buiten keuken

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza