Klik hier om de exacte locatie te zien

Cenit Pool Bar

Prijs:
Menu: Ontbijt-lunch-diner cafe

Al jaren kon je op een zonnige dag op de bedjes gaan liggen rond het zwembad van het gay-friendly hotel Cenit. Maar dat de bijbehorende bar zich zo zou ontpoppen als een geweldig modern restaurant, had niemand ooit gedacht.

Bijna 20 jaar runde de Duitse Martin de bar op een eigenwijze, soms irritante manier. Met veel regels en als je je daar niet aan hield schreeuwde hij vanuit de bar over het zwembadterrein heen.

De nieuwe uitbater Guillermo wilde er dan ook iets heel anders van maken. Hij opende “Cenit Pool Bar” op 30 april 2016. Na een rigoureuze verbouwing verdween alle truttige decoratie en ontstond er een industrieel maar ook sjieke uitziende tent. Het uitzicht op de baai van Figueretas en Playa den Bossa was altijd al super, maar door op het terras een glazen wand te maken werd het uitzicht nog spectaculairder.

En dan de menu kaart …. waar Martin alleen tosti’s, pizza en spaghetti bolognese serveerde vanaf een oudbollige toonbank, kun je er nu, met het zicht op alle drukte in de moderne open keuken, heerlijke vlees- en visgerechten eten.

Naast een mooie ontbijtkaart en fantastische smoothies, kun je er ook goed lunchen. Sandwiches van 12,50 tot 19,50, salades van 14,50 en pasta gerechten van 14,50 tot 22 euro. De maincourses starten met 17 euro tot 22,50 met als enige uitschieter de Parrillada de Pescado van 57,50 euro voor twee personen.

In de wijk rond Cenit kun je gratis parkeren, mits je iedere twee uur een papiertje onder je voorruit legt met de tijd er op geschreven. Ben je geen hotelgast en maak je gebruik van de bedjes rond het zwembad dan wordt er een minimale uitgave van 30 euro per persoon gevraagd.

Cenit Pool Bar is geopend van eind april tot en met half oktober. 

Tel: +34 644 29 95 06Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 47785 mensen aan 7977 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.