Cenit Pool Bar

Prijs:     
Menu: Ontbijt-lunch-diner cafe

Al jaren kon je op een zonnige dag op de bedjes gaan liggen rond het zwembad van het gay-friendly hotel Cenit. Maar dat de bijbehorende bar zich zo zou ontpoppen als een geweldig modern restaurant, had niemand ooit gedacht.

Bijna 20 jaar runde de Duitse Martin de bar op een eigenwijze, soms irritante manier. Met veel regels en als je je daar niet aan hield schreeuwde hij vanuit de bar over het zwembadterrein heen.

De nieuwe uitbater Guillermo wilde er dan ook iets heel anders van maken. Hij opende “Cenit Pool Bar” op 30 april 2016. Na een rigoureuze verbouwing verdween alle truttige decoratie en ontstond er een industrieel maar ook sjieke uitziende tent. Het uitzicht op de baai van Figueretas en Playa den Bossa was altijd al super, maar door op het terras een glazen wand te maken werd het uitzicht nog spectaculairder.

En dan de menu kaart …. waar Martin alleen tosti’s, pizza en spaghetti bolognese serveerde vanaf een oudbollige toonbank, kun je er nu, met het zicht op alle drukte in de moderne open keuken, heerlijke vlees- en visgerechten eten.

Naast een mooie ontbijtkaart en fantastische smoothies, kun je er ook goed lunchen. Sandwiches van 12,50 tot 19,50, salades van 14,50 en pasta gerechten van 14,50 tot 22 euro. De maincourses starten met 17 euro tot 22,50 met als enige uitschieter de Parrillada de Pescado van 57,50 euro voor twee personen.

In de wijk rond Cenit kun je gratis parkeren, mits je iedere twee uur een papiertje onder je voorruit legt met de tijd er op geschreven. Ben je geen hotelgast en maak je gebruik van de bedjes rond het zwembad dan wordt er een minimale uitgave van 30 euro per persoon gevraagd.

Cenit Pool Bar is geopend van eind april tot en met half oktober. 

Tel: +34 644 29 95 06

Villa’s in zuidelijk Ibiza

8
4
4
700 m2
1.7 km strand
6x p.w. 4 uur schoonmaak, 2x p.w. schone badhanddoeken en 1x p.w. schone bedlinnen en pooltowels
6
3
3
280 m2
0.05 km strand
Buiten keuken
Midweekse schoonmaak en schone linnen.
12
6
6
650 m2
1 km strand
10
5
5
350 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
2x p.w. 3 uur schoonmaak en schone badhanddoeken.
8
4
4
350 m2
4 km strand
Dagelijkse schoonmaak 16H00 - 19H00. Beddengoed wordt verschoond op zaterdag bij een verblijf van 2 weken of meer.
6
3
3
241 m2
0.55 km strand
Buiten keuken
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
20
6
7
500 m2
0.02 km strand
Buiten keuken
kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)
8
4
4
280 m2
1 km strand

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza