Charlotte

Prijs:     
Menu: Koffie, thee & Gin

Vlakbij het stadhuis en aan de rand van Ibiza-stad ligt het plein Antoni Albert y Nieto, waar eind 2016 de hoge kerstboom van de stad stond, omdat de renovatie van het plein Vara de Rey maar niet opschoot. Op dit plein ligt het 7 jaar oude Gran Café Charlotte, of zoals ze zelf zeggen: “Coffee Gastobar & Gin”.

Het idee van franchise-restaurant Charlotte komt vanuit Madrid, waar ze kozen voor een “London-style”-interieur, hoge plafonds, grote ramen en veel zwart.

De doelgroep van Charlotte is vooral de lokale bevolking, die het hele jaar door Charlotte bezoeken om vrienden te ontmoeten voor een ontbijt of ‘s avonds voor een Gin Tonic. Op het menu staat dan ook “Disfruta tu momento especial” (geniet van jouw speciale moment).

De prijzen zijn dan ook zeker lokaal: de koffie begint bij €1,20 en cocktails vanaf €5,50. Naast koffie, thee, warme chocolademelk, sapppen en smoothies, cocktails (met of zonder alcohol) kun je ook wat kleine snacks eten. Veel zoetigheid op de kaart zoals crepes, ijs, taart en gebak, maar ook salades en broodjes. Probeer ook eens de piadina, een soort Italiaanse wrap.

En ben je een Gin-liefhebber, er is keuze uit 15 verschillende Gin’s, waaronder Hendrick’s, Brockmans of de Spaanse Alkemist.

Charlotte, en niet-Ibiza-achtig Gran Café met vooral veel locals, maar daarom juist te leuk om daar als toerist eens een kijkje te gaan nemen!

Tel: +34 971 31 54 05

Villa’s in zuidelijk Ibiza

8
4
4
220 m2
6 km strand
Buiten keuken
8
4
3
350 m2
1 km strand
6
3
3
140 m2
2 km strand
Buiten keuken
12
6
6
776 m2
3 km strand
- Tuinonderhoud en wekelijkse schoonmaak van zwembaden - Schoonmaak (4 uur/dag van maandag tot vrijdag van 10.30 tot 14.30 uur)
10
5
6
230 m2
1 km strand
Buiten keuken
3x p.w. 4 uur schoonmaak en 1x p.w. schone badhanddoeken.
4
5
130 m2
2 km strand
3x p.w. 2 uur schoonmaak.
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
4
220 m2
0.3 km strand
Buiten keuken
 • 20% korting : 13 apr. - 20 apr.
 • 8
  4
  4
  200 m2
  0.3 km strand
  2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
 • 25% korting : 23 mrt. - 27 apr.
 • 6
  7
  413 m2
  2.5 km strand
  Buiten keuken

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza