Klik hier om de exacte locatie te zien

Charlotte

Prijs:
Menu: Koffie, thee & Gin

Vlakbij het stadhuis en aan de rand van Ibiza-stad ligt het plein Antoni Albert y Nieto, waar eind 2016 de hoge kerstboom van de stad stond, omdat de renovatie van het plein Vara de Rey maar niet opschoot. Op dit plein ligt het 7 jaar oude Gran Café Charlotte, of zoals ze zelf zeggen: “Coffee Gastobar & Gin”.

Het idee van franchise-restaurant Charlotte komt vanuit Madrid, waar ze kozen voor een “London-style”-interieur, hoge plafonds, grote ramen en veel zwart.

De doelgroep van Charlotte is vooral de lokale bevolking, die het hele jaar door Charlotte bezoeken om vrienden te ontmoeten voor een ontbijt of 's avonds voor een Gin Tonic. Op het menu staat dan ook “Disfruta tu momento especial” (geniet van jouw speciale moment).

De prijzen zijn dan ook zeker lokaal: de koffie begint bij €1,20 en cocktails vanaf €5,50. Naast koffie, thee, warme chocolademelk, sapppen en smoothies, cocktails (met of zonder alcohol) kun je ook wat kleine snacks eten. Veel zoetigheid op de kaart zoals crepes, ijs, taart en gebak, maar ook salades en broodjes. Probeer ook eens de piadina, een soort Italiaanse wrap.

En ben je een Gin-liefhebber, er is keuze uit 15 verschillende Gin’s, waaronder Hendrick’s, Brockmans of de Spaanse Alkemist.

Charlotte, en niet-Ibiza-achtig Gran Café met vooral veel locals, maar daarom juist te leuk om daar als toerist eens een kijkje te gaan nemen!

Tel: +34 971 31 54 05Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421