...

El Silencio

Prijs:     
Menu: Tapas

Aan de westkant van Ibiza vind je bij Cala Moli de nieuwste beachclub El Silencio. En wij zijn fan! De eigenaren hebben al een fancy nachtclub in Parijs op hun naam staan, dus bijzonder is het zeker. Crèmekleurige kussens en hangmatten, houten accessoires en rotan doeken geven deze plek dat fijne ibiza gevoel. Maar dat is nog niet alles, binnen heeft ook nog eens een hele gave kunstzinnige touch, dus laat je hier verrassen! 

Met je voetjes in het zand geniet je hier van allerlei mediterrane gerechtjes om te delen. Ook is er een tapas restaurant met cocktailbar aan het zwembad én kun je de lekkere gerechtjes zelfs afhalen! Maandag t/m vrijdag ervaar je vanaf 20 uur een ware sunset experience… doen! 

Adres: Av. Cala Molí 30, Ibiza

Huizen in het westelijke deel van Ibiza

6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
9
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
14
6
7
670 m2
5 km strand
Buiten keuken
6 x p.w. 8 uur schoonmaak. Handdoekenwissel op aanvraag
6
3
3
140 m2
2 km strand
Buiten keuken
8
5
4
376 m2
2 km strand
1x p.w. 3 uur schoonmaak.
4
2
2
150 m2
1.5 km strand
1x p.w. 2u schoonmaak en 1x p.w. schone handdoeken (bij min. 7 nachten)
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

9
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
10
5
5
300 m2
0.75 km strand
Buiten keuken
3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.
20
6
7
500 m2
0.02 km strand
Buiten keuken
kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza