...

El Zaguan

Prijs:     
Menu: Pinxtos

El Zaguan is een erg leuk, en vooral spaans, barretje waar je voornamelijk komt om pinxtos te eten. Dit zijn typische spaanse hapjes die geserveerd worden op een stokje. Aan het eind van de avond tel je de stokjes en reken je die af. De hapjes zijn varierend van vlees tot vis (af en toe komt er een vegetarische voorbij). Ook kun je losse gerechten betsellen van het krijtbord aan de muur. Pimentos padron bijvoorbeeld of patatas bravas. Typisch spaans dus!

Er hangt een nonchalante, warme sfeer en het licht is er prima gezellig! Oude sportattributen hangen aan de muur, je zit op lage krukjes en wijn krijg je in een laag glas. Kortom zeker een aanrader wanneer je echt op zn spaans wilt genieten.

Tel: +34 971 19 28 82

Villa’s in zuidelijk Ibiza

16
5
8
550 m2
3 km strand
Buiten keuken
5x p.w. 4 uur schoonmaak en 2x p.w. schone badhanddoeken en bedlinnen.
10
5
500 m2
km strand
Buiten keuken
4
2
2
150 m2
1.5 km strand
1x p.w. 2u schoonmaak en 1x p.w. schone handdoeken (bij min. 7 nachten)
12
6
6
650 m2
1 km strand
10
5
5
350 m2
1 km strand
3 x 2 uur schoonmaak per week
12
6
6
450 m2
0.9 km strand
 • 10% korting : 1 jun. - 1 jul.
 • Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  8
  4
  3
  m2
  0.65 km strand
 • 10% korting : 9 mrt. - 2 nov.
 • 10
  5
  5
  300 m2
  0.75 km strand
  Buiten keuken
  3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.
  8
  4
  4
  280 m2
  1 km strand

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza