...

Es Birra

Prijs:     

Aan de oostkant van Ibiza vind je vlakbij de hippiemarkt in Es Caná deze laid-back spot: Es Birra. Alle beer lovers opgelet, Es Birra betekend ook wel ‘it’s beer”. Een goede selectie is dan ook geen verrassing en maakt dit de ultieme hotspot met een club vrienden. Fan van shared plates? Es Birra combineert de lekkerste gerechtjes uit de VS, Azië en Europa. Vega of vegan? No problem, voor iedereen valt er wat te lekkers te kiezen.

Aan gezellig lange tafels ben je hier omringd door een relaxed low key sfeertje. En last but not least: van woensdag tot zondag kun je hier genieten van live muziek door allerlei verschillende lokale muzikanten en artiesten. Super leuk dus voor een avondje gezelligheid. 

Adres: Avinguda Punta Arabí, 228, 07849 es Canar, Ibiza
Openingstijden: woe, 12:00 uur – 01:00 uur, vrij t/m di, 19:00 uur – 01:00 uur.

Huizen in noordelijk Ibiza

12
5
5
260 m2
7 km strand
Buiten keuken
1 x p.w. handdoekenwissel
11
5
6
450 m2
5 km strand
Buiten keuken
1x p.w. schone badhanddoeken.
12
6
8
450 m2
4.5 km strand
1x p.w. 2 uur schoonmaak en schone badhanddoeken op woensdag
18
6
5
m2
3 km strand
6x p.w. 5 uur schoonmaak en 2x p.w. schone badhanddoeken.
12
6
6
350 m2
5 km strand
Buiten keuken
1x p.w. schone badhanddoeken.
8
4
3
200 m2
2.5 km strand
1 x p.w. schone badhanddoeken
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
10
5
5
200 m2
0.04 km strand
2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen. We have a/c inverter
8
4
2
200 m2
1 km strand

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven