...

Hämbre

Prijs:     

Nee, dit is niet in New York, maar in Santa Eularia. In dit kleine restaurant kun je genieten van voortreffelijke kleine gerechten om te delen. Voor de veganisten onder ons is er meer dan genoeg keus. Het menu verandert wekelijks, en zijn allemaal ‘farm to table’ met een mediterrane twist. Combineer de gerechten met een van hun natuurlijke wijnen en je bent verzekerd van een geweldige maaltijd. Drink je geen alcohol? Probeer een van de kombuchas. Gezond én lekker. De sfeer is sophisticated en met het vintage decor heeft het subtiele hints van de jaren ’70. Een must-go als je het ons vraagt!

Reserveren:  +34 622 12 56 15
Heb je hulp nodig bij je reservering? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar: service@huishurenibiza.nl 

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

10
5
4
260 m2
10 km strand
Buiten keuken
10
5
5
420 m2
2 km strand
Extra service van mei tot september: 5 x p.w. 2 uur schoonmaak.
14
6
7
480 m2
5.1 km strand
Buiten keuken
8
3
2
300 m2
4.2 km strand
Buiten keuken
7
4
3
235 m2
0.55 km strand
8
3
2
350 m2
15 km strand
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
10
5
5
200 m2
0.04 km strand
2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen. We have a/c inverter

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza