Higo

Prijs:     

In de haven van Santa Eulalia kun je sinds kort kennismaken met de unieke Nikkei-keuken. De bijzondere mix tussen de Peruaanse en Japanse keuken maakt dit zeker een must try. Dit plekje is stylish met een fijne relaxte vibe. Perfect voor een romantisch avondje samen. Of juist een gezellige lunch met vrienden op het terras. Heel fijn dat deze plek de hele winter open is!

In de keuken van Higo wordt gewerkt met de beste seizoensgebonden biologische ingrediënten. De frisse interpretaties van Nikkei-gerechten zullen je smaakpapillen 100% verrassen. Think Truffle Seabass Ceviche, Sake-Caramel Ice Cream en een heerlijke cocktail erbij. Hmmm what not to like? 

Adres: Carrer de Sant Joan 38 (patio), 07840, Santa Eulalia, Ibiza
Openingstijden: di t/m zo, lunch: 13:30 uur – 17:00 uur, diner vanaf 19:30 uur.  

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

6
3
2
150 m2
3.5 km strand
10
5
5
200 m2
0.04 km strand
2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen. We have a/c inverter
6
3
2
155 m2
0.4 km strand
12
6
8
450 m2
4.5 km strand
1x p.w. 2 uur schoonmaak en schone badhanddoeken op woensdag
14
6
5
360 m2
3.5 km strand
6
3
2
150 m2
2 km strand
Buiten keuken
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

20
6
7
500 m2
0.02 km strand
Buiten keuken
kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)
8
4
4
220 m2
0.3 km strand
Buiten keuken
10
5
5
250 m2
0.6 km strand
Buiten keuken

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza