...

Juntos

Prijs:     

In het hart van San Mateo vinden we het authentieke farm-to-table restaurant Juntos. In het Spaans betekent Juntos ‘samen’ en ook al zijn de ondernemers die vroeger getrouwd waren, niet meer samen, toch is dit nog steeds de kern van het restaurant. Het is een community-based project dat een regeneratieve boerderij, een restaurant en duurzame producten met elkaar verbindt. 

De prachtige eeuwenoude boerderij is omgeven door een charmant terras. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Juntos. Alles wordt gebruikt van één product, een zero waste keuken. En alle ingrediënten op het menu komen van een nabijgelegen boerderij! Ga niet weg zonder de panisse te proberen. Een specialiteit uit de Provance gemaakt van kikkererwtenmeel.

Er is ook een boetiek waar je slow fashion kunt shoppen en andere artikelen die door de eigenaar Daunais zijn uitgezocht. Het is een hele ervaring om naar Juntos te gaan!

Adres: Cami del Pla, S/N, 07816 Sant Mateu d’Albarca, Balearen
Telefoon: 
+34 699 728 972
E-mail: 
bookings@juntosibiza.com
Website: 
juntosibiza.com
Instagram: 
@juntos_ibiza

Huizen in het westelijke deel van Ibiza

8
4
3
250 m2
6 km strand
Woensdag tussentijdse schoonmaak met handoekwissel
8
4
3
170 m2
6 km strand
1x p.w. 2 uur schoonmaak.
8
5
4
270 m2
2 km strand
2x p.w. 4 uur schoonmaak incl schone badhanddoeken
10
5
3
210 m2
5.7 km strand
11
5
4
175 m2
3 km strand
10
5
6
230 m2
1 km strand
Buiten keuken
3x p.w. 4 uur schoonmaak en 1x p.w. schone badhanddoeken.
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
2
200 m2
1 km strand
10
5
5
300 m2
0.75 km strand
Buiten keuken
3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.
8
4
5
410 m2
0.4 km strand
1 x p.w. 4 uur schoonmaak
 • 10% korting : 1 mrt. - 30 apr.
 • 5% korting : 1 mei - 31 mei
 • Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza