...

Kaixo Ibiza

Prijs:     
Menu: Baskisch

Kaixo opende zijn deuren in 2018 het hart van Ibiza stad en is de plek voor diner, tapas, snacks of een drankje. Eigenaren zijn de Baskische Gerardo en zijn Nederlandse vrouw.

Met een uitgebreid menu van Baskisch eten, kun je genieten van het gezellige terras, of binnen van het moderne met smaak ingerichte interieur. Uitstekende hoofdgerechten van vlees of vis, altijd gemaakt met kwaliteit producten, vergezeld van de beste wijnen.

De buitengewone no-nonsense locatie, midden in het shopping gedeelte van de stad en in een verkeersvrije straat, maakt Kaixo de perfecte ontmoetingsplaats voor families met kinderen of je vriendenclubje en Kaixo serveert grote porties met een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Tel.: + 34 971 12 46 16

Villa’s in zuidelijk Ibiza

8
4
4
180 m2
4.5 km strand
6
4
3
410 m2
1.8 km strand
In July and August 3x 4 hours p.w. cleaning. The rest of the year 2x 4 hours p.w. cleaning. All year 1x p.w. change of bed linen.
16
6
5
450 m2
5 km strand
Buiten keuken
6 uur schoonmaak per dag inbegrepen (6 dagen per week).
10
5
4
289 m2
2.9 km strand
Buiten keuken
4 uur mid-weekse schoonmaak op woensdag
 • 10% korting : 2 mrt. - 1 mei
 • 9
  5
  3
  220 m2
  1.5 km strand
  6
  3
  2
  220 m2
  2 km strand
  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  10
  5
  8
  500 m2
  1.6 km strand
  6x p.w. 6 uur schoonmaak
  9
  4
  4
  200 m2
  0.3 km strand
  2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
 • 25% korting : 23 mrt. - 27 apr.
 • 10
  5
  5
  200 m2
  0.04 km strand
  2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen. We have a/c inverter

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza