...

La Bodega Ibiza

Prijs:     
Menu: Tapas / Mediterraan

Wil je tijdens een bezoek aan Ibiza-stad lekker eten? Ga dan naar restaurant La bodega. Dit is een gezellig restaurant midden in Ibiza-stad. Je kan hier kiezen uit verschillende gerechten, maar vooral de tapas is erg populair. Daarnaast hebben ze een breed aanbod van wijnen en cocktails. De bediening is erg enthousiast, waardoor je je gelijk thuis zult voelen bij La Bodega. Het restaurant is geliefd en het is er vooral in het hoogseizoen altijd druk. Daarom is het raadzaam om een dag van tevoren te reserveren.

Tel: +34 971 19 27 40

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

10
5
6
336 m2
2.9 km strand
10
4
3
300 m2
5 km strand
12
6
4
270 m2
km strand
Buiten keuken
10
5
4
500 m2
5 km strand
Buiten keuken
7
4
3
235 m2
0.55 km strand
6
3
2
120 m2
5 km strand
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

7
4
3
235 m2
0.55 km strand
10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza