...

Las Dalias Café & Restaurant

Prijs:     

De bekendste Hippiemarkt van Ibiza heeft ook een onwijs gezellig café en restaurant. Hier kun je de hele winter genieten van dat fijne boho sfeertje. Verscholen in een prachtige tuin kun je hier lekker mediterraans eten met invloeden uit India, Thailand en Marokko. 

Ook in de winter hangt hier een relaxed sfeertje en geniet je omringd door de warmte van de laatste nazomer zonnestralen van lekkere Veggie Gyozas, Green Thai curry en als toetje geroosterde vijgen. Houd de website in de gaten, want wie weet organiseren ze dit jaar weer hun jaarlijkse Kerstmarkt! 

Adres: Carretera San Carlos, Km. 12, 07850 Sant Carles de Peralta
Openingstijden: za van 08:00 uur – 00 uur, zo t/m vrij van 17 uur – 00 uur.

Huizen in Centraal Ibiza

12
6
6
380 m2
4 km strand
16
5
8
400 m2
9.75 km strand
1x p.w. 2 uur schoonmaak en schone badhanddoeken.
6
3
3
175 m2
5.5 km strand
Buiten keuken
2x p.w. 4 uur schoonmaak.
6
3
3
140 m2
2 km strand
Buiten keuken
1
2
2
150 m2
4.5 km strand
11
5
4
225 m2
12.7 km strand
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
4
220 m2
0.3 km strand
Buiten keuken
6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
10
5
5
300 m2
0.75 km strand
Buiten keuken
3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven