Klik hier om de exacte locatie te zien

Monkey

Prijs:

Nieuwe hotspot Monkey in Sant Antoni brengt Parijs naar Ibiza! Monkey is een zuster restaurant van 'Monkey Pigalle'. Deze hotspot is chique en trendy, met meubels geïnspireerd op festivals, maar met een ontspannen sfeer van Tulum. Het restaurant ademt bohemien met de houten stoelen en mooie symbolen. Het hoogtepunt van het restaurant moet wel de top locatie zijn. Hier kun je werkelijk genieten van de mooiste zonsondergangen vanaf het heerlijke terras. 

Monkey is een beetje een secret spot waar drie verschillende concepten te ontdekken zijn; het restaurant, de bar en de nachtclub. De menukaart van het restaurant biedt mediterrane gerechten die allemaal gemaakt zijn om te delen. Alle ingrediënten zijn ”farm to table”, en de gerechten veranderen met de seizoenen mee om alles zo vers mogelijk te houden. Naast de smaak is ook het uiterlijk to die for, de eenvoudigste gerechten zien eruit alsof u dineert in een Michelinster restaurant. Dit is allemaal te danken aan chef-koks Antony Faotto, Ben Janaud en David Janaud. 

Bar
En dan is er het bargedeelte! Hier kunt je genieten van de meest bijzondere geselecteerde wijnen van biologisch-dynamische wijnboeren die hun kennis van generatie op generatie hebben doorgegeven. Er zijn meer dan 50 geselecteerde speciale wijnen uit heel Frankrijk. De selectie loopt van wit tot mousserend, dus er zit zeker iets bij naar jouw persoonlijke smaak! Naast wijn heeft Monkey ook de lekkerste cocktails.

Nachtclub
Last but not least, Monkey is ook een nachtclub waar Parijse Electro muziek de baai van Sant Antoni overneemt. De club is open van donderdag t/m zondag. Monkey's club is geïnspireerd op het bekende Parijse concept 'Aphrodizia' en opent haar deuren voor internationale namen uit de electro muziek scene, zoals, Sebastien Léger, Roy Rosenfeld en Birds of Minds. Monkey's motto: niets zien, niets zeggen en niets horen.

 

Ben je klaar voor een avondje uit?

Neem contact op met Monkey:  +34 629 66 18 63
Heb je hulp nodig bij je reservering? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar: service@huishurenibiza.nlTeam Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 48708 mensen aan 8144 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.