...

Monkey

Prijs:     

Nieuwe hotspot Monkey in Sant Antoni brengt Parijs naar Ibiza! Monkey is een zuster restaurant van ‘Monkey Pigalle’. Deze hotspot is chique en trendy, met meubels geïnspireerd op festivals, maar met een ontspannen sfeer van Tulum. Het restaurant ademt bohemien met de houten stoelen en mooie symbolen. Het hoogtepunt van het restaurant moet wel de top locatie zijn. Hier kun je werkelijk genieten van de mooiste zonsondergangen vanaf het heerlijke terras. 

Monkey is een beetje een secret spot waar drie verschillende concepten te ontdekken zijn; het restaurant, de bar en de nachtclub. De menukaart van het restaurant biedt mediterrane gerechten die allemaal gemaakt zijn om te delen. Alle ingrediënten zijn ”farm to table”, en de gerechten veranderen met de seizoenen mee om alles zo vers mogelijk te houden. Naast de smaak is ook het uiterlijk to die for, de eenvoudigste gerechten zien eruit alsof u dineert in een Michelinster restaurant. Dit is allemaal te danken aan chef-koks Antony Faotto, Ben Janaud en David Janaud. 

Bar
En dan is er het bargedeelte! Hier kunt je genieten van de meest bijzondere geselecteerde wijnen van biologisch-dynamische wijnboeren die hun kennis van generatie op generatie hebben doorgegeven. Er zijn meer dan 50 geselecteerde speciale wijnen uit heel Frankrijk. De selectie loopt van wit tot mousserend, dus er zit zeker iets bij naar jouw persoonlijke smaak! Naast wijn heeft Monkey ook de lekkerste cocktails.

Nachtclub
Last but not least, Monkey is ook een nachtclub waar Parijse Electro muziek de baai van Sant Antoni overneemt. De club is open van donderdag t/m zondag. Monkey’s club is geïnspireerd op het bekende Parijse concept ‘Aphrodizia’ en opent haar deuren voor internationale namen uit de electro muziek scene, zoals, Sebastien Léger, Roy Rosenfeld en Birds of Minds. Monkey’s motto: niets zien, niets zeggen en niets horen.

Ben je klaar voor een avondje uit?

Neem contact op met Monkey:  +34 629 66 18 63
Heb je hulp nodig bij je reservering? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar: service@huishurenibiza.nl

Huizen in het westelijke deel van Ibiza

10
5
5
700 m2
7 km strand
Vanaf mei tot en met september 6x p.w. 5 uur schoonmaak en 1x p.w. schone badhanddoeken. Beveiliging van 22:00 tot 7:00.
12
6
6
380 m2
4 km strand
13
6
6
350 m2
6 km strand
Buiten keuken
Van juni tot sept 6x p.w. 4 uur schoonmaak, de rest van het jaar 2x p.w. 4 uur. Het hele jaar door 1x p.w. schone badhanddoeken.
12
3
6
700 m2
3 km strand
6x per week, 8 uur per dag 1 house manager, 2 schoonmakers, 1 chef
8
4
3
170 m2
6 km strand
1x p.w. 2 uur schoonmaak.
4
5
130 m2
2 km strand
3x p.w. 2 uur schoonmaak.
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
5
300 m2
0.75 km strand
Buiten keuken
3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.
6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
8
4
2
200 m2
1 km strand

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza