...

ROTO

Prijs:     
Menu: Mediterraans met internationale invloeden

Met een van de beste uitzichten van de haven heeft Marina Botafoch er een hotspot bij: ROTO. Tussen de prachtige jachten, met uitzicht op het oude ibiza maakt dit ROTO tot een geweldige spot om lekker te ontspannen. Het interieur is relaxed en knus, denk aan chesterfield sofas, houten details en oude muziek platen. Een stoer contrast met alle luxe, pracht en praal van de jachten er omheen. 

ROTO’s keuken is mediterraans met internationale invloeden. Denk aan heerlijk verse vis en unieke lokale olijfolie altijd gecombineerd met heerlijke authentieke wijnen van het eiland. De ultieme plek om lekker mensen te kijken (of boten natuurlijk) en te genieten van een gezellige lunch of diner. 

Adres: Marina Ibiza. Paseo de Juan Carlos I, 20. 07800 Ibiza

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

6
3
2
150 m2
3.5 km strand
8
3
3
m2
1.6 km strand
Buiten keuken
8
4
3
280 m2
5 km strand
Buiten keuken
14
6
7
480 m2
5.1 km strand
Buiten keuken
13
6
5
350 m2
2.5 km strand
6x p.w. 3 uur schoonmaak in juni, juli, augustus en september.
10
5
5
300 m2
0.75 km strand
Buiten keuken
3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
10
5
5
250 m2
0.6 km strand
Buiten keuken
8
4
4
220 m2
0.3 km strand
Buiten keuken

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza