...

WOM Cafe & Radio

Prijs:     

WOM ligt aan de overkant van het strand in het levendige Santa Eularia. Het restaurant heeft een land-, zee- en tuinkaart, dus u vindt gegarandeerd iets om van te genieten. Zoals alle goede dingen in het leven, zijn de gerechten bedoeld om te delen. De Engelse eigenaren houden van reizen en leerden elkaar kennen in Sydney Australië. Op het menu staan culinaire ervaringen van reizen over de hele wereld. WOM maakt waar mogelijk gebruik van lokale producenten en streeft ernaar om te verduurzamen. Een andere reden om Word of Mouth te bezoeken, en tot laat na het diner te blijven, is het radiocafé. Het restaurant viert muziek van alle genres, dus voel de groove wanneer de dj’s die groovy sounds draaien.

Geopend voor lunch van 13:00 – 17:00 en diner van 19:00 – 23:00.

Telefoon: +34 626 465 349
E-mail: wordofmouth@womradiocafe.com
Website: www.womradiocafe.com

Huizen in het westelijke deel van Ibiza

6
3
3
140 m2
2 km strand
Buiten keuken
8
4
3
220 m2
1.5 km strand
Buiten keuken
10
5
5
700 m2
7 km strand
Vanaf mei tot en met september 6x p.w. 5 uur schoonmaak en 1x p.w. schone badhanddoeken. Beveiliging van 22:00 tot 7:00.
8
4
5
410 m2
0.4 km strand
1 x p.w. 4 uur schoonmaak
 • 10% korting : 1 mrt. – 30 apr.
 • 5% korting : 1 mei – 31 mei
 • 10
  3
  5
  350 m2
  2 km strand
  Buiten keuken
  Op woensdag 6 uur lange schoonmaak. Airco (warm en koud)
  8
  4
  3
  250 m2
  6 km strand
  Woensdag tussentijdse schoonmaak met handoekwissel
  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  20
  6
  7
  500 m2
  0.02 km strand
  Buiten keuken
  kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)
  7
  4
  3
  235 m2
  0.55 km strand
  10
  5
  5
  200 m2
  0.04 km strand
  2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen. We have a/c inverter

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza