WOW Ibiza

Prijs:     
Menu: mix of local products (Frans, EU, Spaans)

Tussen San Rafael en Santa Gertrudis vind je deze unieke plek volledig omgetoverd door Nederlandse eigenaren: WOW Ibiza. En WOW is het zeker! Deze plek is een ware ervaring. Van een stoere cocktailbar tot een heerlijke tuin voor een kopje koffie, van een exclusieve kledingwinkel tot handige co-working spaces, je vindt het hier allemaal! 

Het interieur is een combi van stoer vintage en retro chic een geeft zoals de eigenaresse Nel het zelf zeg: cosmopolitan city vibes. Verfrissend en nieuw op Ibiza en daarom zeker een bezoekje waard. 

De Portugese chef maakt met een mix van lokale producten en bijzondere ingrediënten van over de hele wereld een heerlijk brasserie stijl menu. Drink een cocktail aan de bar, bijvoorbeeld de Salty Caramel Espresso Martini, hmmm of ga voor een zondagse brunch met de hele familie. Houd ook zeker de Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van leuke feestjes 😉

Adres: Caretera de San Rafael a Santa Gertrudis km.4, 07814 Santa Gertrudis de Fruitera, Ibiza

Huizen in Centraal Ibiza

12
4
5
313 m2
7 km strand
Buiten keuken
3x p.w. 2 uur schoonmaak en 1x p.w. schone badhanddoeken en bedlinnen.
6
3
3
175 m2
5.5 km strand
Buiten keuken
2x p.w. 4 uur schoonmaak.
11
5
4
225 m2
12.7 km strand
6
3
2
150 m2
2 km strand
Buiten keuken
12
6
6
380 m2
4 km strand
12
5
5
500 m2
9.6 km strand
Buiten keuken
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
5
300 m2
0.75 km strand
Buiten keuken
3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.
9
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
8
4
4
220 m2
0.3 km strand
Buiten keuken

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza