...

Ibiza vakantie gewoonten enquête resultaten

Resultaten enquête
Pagina Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  Van 11 december tot 12 januari hebben we een korte enquête gehouden om te weten te komen wat jullie denken over Ibiza als vakantiebestemming en over andere vakantiegewoonten.
  We willen iedereen die heeft meegedaan enorm bedanken. Uiteindelijk hadden we een enorm positieve respons van meer dan 380 deelnemers.

  We hebben hieronder enkele belangrijke bevindingen uitgelicht, maar je kunt het rapport hier in zijn geheel downloaden.

  Belangrijkste bevindingen:

  Ibiza is net zo goed een bestemming voor stellen als voor singles

  53,47% van de respondenten die naar Ibiza waren geweest, waren getrouwd en 10,41% waren verloofd, hadden een relatie of woonden gewoon samen met hun partner. Dit laat perfect zien dat het eiland een grote aantrekkingskracht heeft op zowel koppels als singles.

  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Jongeren geven meer uit op Ibiza

  34,6% van de mensen van 35 jaar en jonger zei dat ze verwachtten £750 of minder uit te geven aan een reis naar Ibiza, vergeleken met 25,2% van de 46-plussers. Iets minder dan een kwart van de jongere leeftijdsgroep zei ook dat ze verwachtten meer uit te geven aan onkosten tijdens hun reis, terwijl meer dan een kwart van de 46-plussers zei dat ze niet meer dan £300 zouden uitgeven.

  Ibiza is meer dan clubs en feesten

  De meerderheid van de respondenten (31,3%) was het eens met bovenstaande stelling. In feite was slechts een kleine minderheid het hier niet mee eens, wat suggereert dat de reputatie van het eiland als party-centrum aan het vervagen is.

  Uit het onderzoek bleek ook dat vrouwen Ibiza meer een luxe bestemming vinden dan mannen, en dat de meerderheid het ermee eens is dat Ibiza een ideale bestemming is voor jonge koppels zonder kinderen.

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  9
  4
  4
  200 m2
  0.3 km strand
  2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
  8
  4
  4
  280 m2
  1 km strand
  8
  4
  4
  200 m2
  0.3 km strand
  2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel

  Lees het rapport

  Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

  Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

  auto verhuur ibiza
  boot huren ibiza
  La goletta boot huren ibiza
  auto verhuur ibiza

  Meer informatie

  Als de bovenstaande informatie uw interesse heeft gewekt, kunt u uw eigen exemplaar van ons rapport downloaden.

  Als je meer wilt weten over een vakantie op Ibiza, neem dan vandaag nog contact op met ons vriendelijke team.

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven