...

Verschillende huis types op Ibiza

Verschillende huis types op Ibiza

Verschillende type huizen op Ibiza

Pagina Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents
  Moderne strakke villa´s met uitzicht op zee. Of juist een weggestopte gezellige finca ergens op het platteland. Wij laten jullie graag zien wat voor aanbod vakantiehuizen wij hebben op het eiland.

  De finca, authentieke gezelligheid op zijn best

  Een finca is een vrijstaand huis in de ´campo´ (de natuur). De inrichting is ´rustico´ met authentieke details en gezellige meubels. Denk hierbij aan de sfeer van een Spaanse boerderij en waan je terug in de tijd

  Moderne finca´s, hedendaagse gemakken met een knipoog naar het verleden

  Er zijn veel huiseigenaren die hun oude finca recent verbouwd hebben naar een moderne villa, maar toch wat mooie oude details behouden hebben. Het geheel geeft nog steeds dat romantische Spaanse gevoel, maar dan in en nieuw jasje met alle gemakken van een luxe villa.

  Een selectie van onze klassieke finca´s

  sitges

  3. Can Rocas

  can rocas

  4. Can Anna

  can anna
  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Een selectie van onze moderne finca´s

  1. Finca Valley

  finca valley

  3. Can Truy

  can truy

  4. Can Eden

  can eden

  De iconische moderne design villa´s

  Op het eiland zijn veel ultra luxe villa´s met bijvoorbeeld infinity pools, allerlei moderne gadgets op gebied van muziek en verlichting en met trendy design meubels. Vaak zijn de ruimten groter en hoger, met veel ramen en hebben deze villa´s een minimalistische sfeer. Door het grote aantal vertrekken en slaapkamers zijn deze huizen perfect voor grotere groepen. Houden jullie dus van supermodern en luxe, dan is dit het type huis wat jullie zal aanspreken.

  Wat meer ´betaalbare´ moderne villa´s

  Is de groep niet zo groot maar houden jullie wel van modern en trendy, dan hebben we ook een aantal huizen die wel nieuwgebouwd zijn en een moderne uitstraling hebben, maar niet zo duur zijn als de grote iconische design villa´s.

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  8
  4
  4
  200 m2
  0.3 km strand
  2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
  8
  4
  2
  200 m2
  1 km strand
  10
  5
  8
  500 m2
  1.6 km strand
  6x p.w. 6 uur schoonmaak

  Een selectie van de iconische moderne design villa´s

  1. Buena Vista

  buena vista

  Een selectie van de wat meer ´betaalbare´ moderne villa´s

  can gusj

  Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

  Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

  auto verhuur ibiza
  boot huren ibiza
  La goletta boot huren ibiza
  auto verhuur ibiza

  Meest ideale Ibiza familiehuis met kids

  Wijn zijn gespecialiseerd in huizen die geschikt zijn voor families met kleine kinderen. Het zwembad heeft een hek rondom, er zijn babybedjes en kinderstoelen aanwezig en vaak is er een speciale speelruimte voor de kinderen. Het huis heeft meestal geen of weinig verdiepingen en als er trappen zijn, dan hebben die een hekje.

  Een selectie van kindvriendelijke familiehuizen

  1. Can Toni Atzaro

  can toni atzaro

  2. Faritzeo

  faritzeo

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven