...

De 5 mooiste yoga locaties op Ibiza, mét gezond ontbijt

De 5 mooiste yoga locaties op Ibiza, mét gezond ontbijt

Top 5 mooiste yoga locaties op Ibiza, mét gezond ontbijt

Begin je dag goed, met een moment voor jezelf tijdens een yogales op Ibiza’s mooiste locaties.. Gevolgd door een heerlijk ontbijt of brunch. Wij hebben de 5 leukste voor je op een rijtje gezet.

1.  HOSTAL LA TORRE | San Antonio

Iedere zaterdag organiseert het iconische Hostal La Torre yoga lessen met prachtig uitzicht op zee. De lessen worden gegeven door Jane en worden gevolgd met een voedzaam ontbijt. Een fantastische manier om het weekend te beginnen samen met locals. Na het ontbijt kun je heerlijk uitbuiken op een van de comfortabele lounges met zeezicht. 

Ben je niet zo’n vroege vogel? Geen probleem! Iedere dinsdag is er een sunset yoga les van 17:00 – 18:00, voor €15 kun je aansluiten. 

Wanneer: elke zaterdag van 10:00 – 11:00 & elke dinsdag van 17:00 – 18:00
Prijs: €30 inclusief ontbijt
Book via: info@latorreibiza.com of bel 971 342 271

HOSTAL LA TORRE
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

2. AMANTE | Cala Llonga

Cala Llonga is een prachtige locatie om je dag te beginnen. Iedere werkdag organiseert Amante yoga lesson met op de achtergrond het geluid van de golven. De les begint om 09:00 maar er wordt aangeraden om een kwartiertje eerder te arriveren om in te checken en vast te relaxen voor de les. Om 10:15 is de les ten einde en kun je aanschuiven bij het gezonde buffet ontbijt op het terras. Op het menu staan vers geperste sappen, vers fruit, eieren, natuurlijke yoghurt, ontbijtgranen, gedroogd fruit en vers gebakken volkoren gebak. Een beter begin van de dag kunnen wij ons niet voorstellen! Wel even reserveren, je kunt niet zomaar binnen lopen.

Wanneer: maandag t/m vrijdag van 09:00 – 10:15
Prijs: €35 inclusief buffet ontbijt
Reserveer via: www.amanteibiza.com/yoga

AMANTE

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
5
300 m2
0.75 km strand
Buiten keuken
3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.
20
6
7
500 m2
0.02 km strand
Buiten keuken
kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)
8
4
2
200 m2
1 km strand

3. AIYANNA | Cala Nova

Weer zo’n prachtige locatie, het strand van Cala Nova. Geniet van de ochtendzon en de zee op de achtergrond terwijl jij ontspant tijdens een yoga les. Iedereen is welkom bij Aiyanna, of je nou een doorgewinterde yogi bent of voor het eerst een lesje wilt uitproberen. Daarnaast worden alle lessen zowel in het Spaans als Engels gegeven, wel zo handig. Na de savasana kun je genieten van je welverdiende gezonde ontbijt op het terras. Nu je er toch bent, Cala Nova is een heerlijke plek voor een dagje strand! 

Wanneer: Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 10:15
Prijs: €28 inclusief ontbijt
Reserveer via: www.amanteibiza.com/yoga

AIYANNA

Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

auto verhuur ibiza
boot huren ibiza
La goletta boot huren ibiza
auto verhuur ibiza

4. BEACHOUSE | Playa D’en Bossa

Toegeven, bij playa d’en Bossa denk je niet meteen aan serene rust. But hear us out! Beachouse is een free spirited beach club en de ultieme escape van Playa D’en Bossa. De yoga lessen worden iedere dag gegeven op het strand. Het leuke is, de yogalessen zijn gratis en op basis van donaties. Op deze manier zijn de lessen voor iedereen toegankelijk. Vervolgens kun je ervoor kiezen om jezelf te trakteren op een ontbijt van het gezonde menu van Beachouse, die geïnspireerd is op nomadische reizen van Bondi Beach tot Tulum en de Balearen. Denk aan: ontbijt bowls, pannenkoeken, avocado toast en meer!  

Wanneer: Elke dag vanaf 09:30 – 10:45
Prijs: Gratis, gebaseerd op donaties voor de lokale gemeenschap
Reserveren: is niet nodig, maar als je een yoga mat wil lenen dien je dit van te voren aan te geven.

BEACHOUSE

5. ATZARÓ | San Lorenzo

En wil je helemaal all out gaan? Verwen jezelf dan met een complete Spa Day Experience bij Atzaró. Een yoga les en een spa dag. Deze belachelijk mooie oase van rust is gelegen in een sinaasappelboomgaard, en staat wereldwijd bekend om het wellness aanbod. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar beginnend vanaf €100, inclusief lounge bed, gebruik van de spa, hammam, saunas en sportschool, een yoga & wellness les, een handdoek, locker en €70 te besteden aan eten en drinken. Voor €90 extra heb je er ook een ontspannende full body massage bij en voor €200 kun je kiezen uit een Atzaró facial met organische producten. Een echte authentieke Ibiza-ervaring.

Wanneer: Dagelijks van 10:00 – 20:00
Prijs: Vanaf €100
Reserveren via: spa@atzaro.com of bel +34 971 33 88 38

ATZARÓ

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza