...

De wonder frequentie & theatrale eetervaring – 528 Ibiza

De wonder frequentie & theatrale eetervaring – 528 Ibiza

De wonder frequentie & theatrale eetervaring – 528 Ibiza

Als de schemering begint in te vallen over de glooiende heuveltoppen van Benimussa en de gouden zon in de verte aan de horizon begint te zakken, precies wanneer de mythische energie van Ibiza begint, begint ook de eetervaring van 528 Ibiza.

Gasten worden meegenomen op een reeks multisensoriële ervaringen waarbij entertainment, high-end gastronomie en het eiland erfgoed samenkomen onder de Balearische sterrenhemel. En dit alles vibrerend op de helende frequentie van 528 Hz. 

De wonder frequentie & theatrale eetervaring – 528 Ibiza
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Op culinair gebied neemt het team van topchefs – onder leiding van de internationaal gerenommeerde chef-kok Gonzalo Aragüez (Lío Ibiza, Destino Ibiza, Mandarin Oriental, Astrid y Gastón, Le Cirque) en de getalenteerde sous-chef Massimiliano Bartelloni (W Ibiza, Piccola Cucina, Lío Ibiza, Supperclub, Ristorante Mario Uva) je mee op een gastronomische reis die diep graaft in de wortels van Ibiza’s bodem. Culinaire alchemie, met behoud van een sterk gevoel voor mediterrane authenticiteit.

De wonder frequentie & theatrale eetervaring – 528 Ibiza

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
2
200 m2
1 km strand
8
4
5
410 m2
0.4 km strand
1 x p.w. 4 uur schoonmaak
 • 10% korting : 1 mrt. - 30 apr.
 • 5% korting : 1 mei - 31 mei
 • 6
  7
  413 m2
  2.5 km strand
  Buiten keuken

  Alsof dat nog niet genoeg was, is de hulp ingeroepen van entertainment specialist Andy McKay, bekend van Ibiza Rocks, om een historische show met deskundige dansers, hilarische komieken, acrobatische slangenmensen, mythes van Ibiza’s voorouders en.. nee, we gaan niet te veel verklappen! Wij raden aan om je een avond te laten verrassen waarin culinaire hoogstandjes, muziek en kunst samenkomen. Maak je klaar om je onder te dompelen in het 528Hz liefdesfrequentie wonderland. Dit zou zomaar eens het hoogtepunt van je vakantie kunnen zijn!

  Er is niets vergelijkbaars op Ibiza – en wij durven te zeggen – niet in de hele wereld.

  De grand opening is nog niet bekend, dus hou onze pagina in de gaten! Wij houden je op de hoogte van van de meest unieke Ibiza ervaringen.

  Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

  Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

  auto verhuur ibiza
  boot huren ibiza
  La goletta boot huren ibiza
  auto verhuur ibiza

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven