...

Gezonde Hotspots op Ibiza 2023

Gezonde Hotspots op Ibiza 2023

Onze Vijf Favoriete Gezonde Hotspots op Ibiza

Na al die lange, zwoele zomeravonden vol drankjes en dansjes, en het smullen van heerlijke tapas en pan con aioli, is het soms tijd voor iets gezonders, vandaar dat het tijd wordt om voor jullie de vijf gezonde(re) restaurants op een rijtje te zetten! Gelukkig kun je hier ook genieten op plekjes met een gezondere menukaart, met vegan en vegetarische opties, lokale producten en de lekkerste smoothies. Let’s go!

  1. MOOS – Cala Llonga
  2. CAOS – Santa Eularia
  3. Boerderij Can Muson – Santa Eularia
  4. Ijssalon Antartica Heladerio – Santa Eularia
  5. The Passion Café – Meerdere Locaties
moos

MOOS | Cala Llonga

Voor ons de beste plek in Cala Llonga, MOOS. Het heeft een prachtige en ontspannen sfeer, vriendelijk personeel en het eten is de perfecte combinatie van smaak en gezondheid. Zeer kindvriendelijk, want er is een kinderspeelplaats aan de overkant van de straat, direct naast het strand. Ze hebben ook afhaalmaaltijden, dus je kunt het op het strand eten, maar daar eten is ook erg leuk!

Openingstijden:
🕐 Zondagen en Maandagen van 9:00 uur tot 17:00 uur
🕐 Dinsdagen tot en met Zaterdagen van 9:00 uur tot 23:00 uur

Website: www.moosibiza.com
Telefoon:  +34 682 46 60 35

Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

caos

CAOS | Santa Eularia des Riu

Op zoek naar een plek waar je kunt genieten van veganistische gerechten in een relaxte sfeer? Neem dan een bezoek aan Restaurant CAOS aan de boulevard van Santa Eularia. Hun uitgebreide menukaart biedt de lekkerste vegan opties die zelfs de meest vlees liefhebbende gasten zullen verrassen. Vergeet de smoothie kaart niet, ze staan hier bekend om de beste smoothies! ;-). Ook zijn ze open in de avonden voor verschillende tapas en cocktails. Openingstijden: 🕐 Dagelijks van 10:00 uur tot 22:00 uur Reserveren kan via: +34 639 614 195
Can Muson

Can Muson, Santa Eularia. 

De oprichter van Can Muson is de op Ibiza geboren Maria Mari. Geholpen door haar jongste zoon is zij de ecologische finca Can Muson, in de buurt van Santa Eularia, begonnen. Door haar liefde voor dieren ging ze, naast biologisch verantwoord groente en fruit verbouwen, steeds meer vee houden. En toen ze haar winkeltje opende, merkte ze dat als families groente en fruit kwamen kopen, de kinderen van alles wilden weten over de dieren. Ze ging samenwerken met de nabijgelegen scholen, waar klasjes langskomen voor een soort excursie en waar de kinderen alles leerden over de dieren. Ook kregen ze lessen in groenten verbouwen zonder insectenbestrijdingsmiddelen en zo ontstonden de “Can Muson school boerderijen”. Tegenwoordig kun je bij Can Muson uit eten. Traditionele Ibiza gerechten gemaakt van natuurlijke, verse biologische producten. Maria Mari hanteert nog de recepten van haar grootouders om hiermee de tradities van het eiland te handhaven, die vandaag de dag bijna verloren zijn op Ibiza. Ook kun je met een grote groep kinderen bijvoorbeeld een verjaardag vieren bij Can Muson en mogen de kinderen dan de dieren voeren en aaien.

Website: https://www.ibizacanmuson.com/
Telefoon: +34 971 33 93 46

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
7
4
3
235 m2
0.55 km strand
8
4
5
410 m2
0.4 km strand
1 x p.w. 4 uur schoonmaak
  • 10% korting : 1 mrt. - 30 apr.
  • 10% korting : 18 mei - 1 jun.
  • antartica

    Ijssalon Antarctica Heladeria – Santa Eularia Des Riu

    Als je zin hebt in een verfrissend en gezonder ijsje, ga dan naar ijswinkel Antarctica aan de boulevard van Santa Eularia! Hier vind je ambachtelijk ijs dat helemaal from scratch gemaakt wordt. Zo wordt al het ijs van enkel natuurlijke producten gemaakt, waarbij de fruit smaken komen van fruit van het eiland en de ijshoorntjes zelf gebakken zijn. Een bezoek aan Antarctica mag dus zeker niet ontbreken!

    Telefoon: +34 971 31 86 09

    The Passion Café

    The Passion Café

    Last but not least, ontdek de gezonde wereld van The Passion Café, met meerdere vestigingen verspreid over Ibiza. Op hun kaart vind je een scala aan vegetarische, veganistische, glutenvrije en zuivelvrije gerechten, zoals bowls, wraps, flatbread, burgers en salades. Of je nu een specifiek dieet volgt of gewoon bewust wilt eten, The Passion Café zal je verrassen met heerlijke en voedzame creaties.

    Website: https://passioncafe.com/about-passion/
    Telefoonnummers:

    Vara De Rey
    Tel: +34 971 158 862

    San Jose
    Tel: +34 971 801 085

    Marina
    Tel: +34 971 314 566

    Santa Eulalia
    Tel: +34 971 807 323

    Playa den Bossa
    Tel: +34 971 305 130

    Eet smakelijk!

    team ibiza

    Bent u op zoek naar een vakantiehuis op Ibiza?

    Wij bieden een breed aantal huizen aan verspreid over het hele eiland. Van knusse finca’s tot grote luxe huizen met een privé chef. Kortom voor iedereen wat wils. Ons team zit lokaal op het eiland en kan u lokaal ondersteunen. Heeft u interesse in een huis te huren? Neem dan contact met ons op.

    Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

    Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

    auto verhuur ibiza
    boot huren ibiza
    La goletta boot huren ibiza
    auto verhuur ibiza

    Populaire Artikelen

    P|ART IBIZA

    P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

    Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

    Lees Verder »
    Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

    Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

    Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

    Lees Verder »
    Museo de Etnografia

    Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

    Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

    Lees Verder »
    Scroll naar boven

    San Miguel Ibiza