...

Top 5 mooiste buitenkeukens op Ibiza

Top 5 mooiste buitenkeukens op Ibiza

Top 5 villa’s op Ibiza met de mooiste buitenkeukens

Want wanneer de zon elke dag schijnt op een mooi eiland als Ibiza, dan wil je toch niets anders dan alleen maar buiten zijn?

Heerlijk zonnen bij het zwembad, een boekje lezen op de veranda, buiten eten en nog lang natafelen tijdens die lange zomeravonden. Zonde om eerst een uur binnen in de keuken te staan. Veel leuker wanneer het mogelijk is samen buiten een maaltje te bereiden. Dit kan, met een buitenkeuken! Wij hebben de 5 mooiste buitenkeukens van onze villa’s voor je op een rijtje gezet.

1.  CASA UNO | IBIZA TOWN

Dit huis is Groot, met een hoofdletter. Een fantastisch verblijf voor maximaal 17 personen mét een geweldige buitenkeuken. 

Ondanks dat wij ons goed voor kunnen stellen dat het lastig is om ook maar een stap buiten de deur te zetten van zo’n prachtig ingerichte villa als Casa Uno, kunnen wij je verzekeren dat het buiten net zó mooi is. Deze villa heeft namelijk een prachtige tuin met natuurlijke accenten inclusief dubbele ligbedden met heerlijke kussens en een riant zwembad. En met als kers op de taart: een buitenkeuken, die perfect past bij deze bohemian oase. De ruime keuken is van alle gemakken voorzien en heeft dezelfde charmante feel als de rest van de woning. De overdekte grote eettafel is de ideale plek om te genieten van een uitgebreide maaltijd en een lekker koud drankje op een warme zomerdag.

Nieuwsgierig geworden naar de rest van de villa? Check ‘m hier: Casa Uno

CASA UNO
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

2. CASA MARION | JESUS

Omringt door felgekleurde bloemen, dicht bij het strand van Talamanca en de bruisende stad van Ibiza, staat Casa Marion. De villa heeft de stijl van een authentieke finca met luxe details. En de badkamers..wow! Maar we hadden beloofd het over buitenkeukens te hebben. Te midden van de Mediterrane tuin schittert een gigantische palmboom aan een heerlijk zwembad. Een fantastisch uitzicht om te kokkerellen in de buitenkeuken van Casa Marion.

Of je nou geniet van een acai bowl of een ouderwets broodje hagelslag, ontbijten in deze keuken terwijl het zonnetje al heerlijk schijnt, is gegarandeerd een feest. S ’middags een koele lunch aan de grote overdekte tafel en ’s avonds nog lang natafelen en mooie herinneringen maken met goed gezelschap. Vakantie-gevoel to the max!

Ontdek hoe je deze geweldige keuken helemaal voor jezelf kunt hebben: Casa Marion

CASA MARION

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
5
410 m2
0.4 km strand
1 x p.w. 4 uur schoonmaak
  • 10% korting : 1 mrt. - 30 apr.
  • 10% korting : 18 mei - 1 jun.
  • 8
    4
    3
    m2
    0.65 km strand
  • 10% korting : 9 mrt. - 2 nov.
  • 6
    7
    413 m2
    2.5 km strand
    Buiten keuken

    3. CAN BARDA | SANTA GERTRUDIS

    Nog zo’n prachtige authentieke finca. Dit maal op 5 minuten rijden van het gezellige dorpje Santa Gertrudis. Deze villa is voor 8 personen, maar heeft ook nog een apart gastenverblijf in een heuse toren, waar nog eens 4 personen kunnen verblijven.

    De buitenkeuken is, naast het grote zwembad, het pronkstuk van de tropische tuin. De keuken is niet alleen voorzien van alle hedendaagse gemakken, maar is ook nog eens prachtig ontworpen. De perfecte plek om je even terug te trekken voor verkoeling en een lekkere snack. Daarnaast heeft de keuken een elegante inrichting met natuurlijke tinten en materialen en een heerlijke lounge bank, zoals ze die zo mooi hebben op Ibiza.

    Naast de rustieke overdekte buitenkeuken zijn er ook een scala van chill plekken in en om het huis. Zo is er bijvoorbeeld een roze pooltafel en buiten douche mét bad! Nooit meer naar huis.

    Take a sneak peak: Can Barda

    CAN BARDA

    Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

    Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

    auto verhuur ibiza
    boot huren ibiza
    La goletta boot huren ibiza
    auto verhuur ibiza

    4. CAN BENOT | CALA VADELLA

    Picture this: Prachtige houten balken en authentieke stenen muren, een prachtig zwembad waar de kids zich uren kunnen vermaken, heerlijke loungebedden en de geur van een mals stukje vlees op de barbecue. Villa Can Benot is niet voor niets een all-time favoriet! Deze prachtige villa ademt ruimte en rust en is perfect om even helemaal te onthaasten.

    De buitenkeuken van deze villa heeft uitzicht over de prachtige tuin met oude olijfbomen, het zwembad, de bergen en zelfs de zee. Het is een oase van rust, maar toch sta je binnen 5 minuten op het strand van Cala Vadella. De ultieme Ibiza experience als je het ons vraagt!

    Ontdek meer: Can Benot

    CAN BENOT

    5. VILLA MORNA VALLEY | SAN LORENZO

    Wil je graag koken met een fenomenaal uitzicht? The search is over. Villa Morna Valley ligt tegen een berg wat resulteert in een adembenemend uitzicht over de Morna vallei, en de helft van eiland. Deze parel ligt op 5 minuten rijden van de markt Las Dalias. Dé Ibiza markt waar je van alles kan vinden, zo ook organisch groenten en fruit. Perfect voor een zomerse salade of gezellige barbecue, bereidt in de volledig uitgeruste buitenkeuken.

    Het fantastische dek van deze villa is overigens ook perfect voor yoga, mediteren en meer van dat.

    Ontdek hoe jij dit jaar kunt kokerrelen in deze geweldige keuken: Villa Morna Valley

    VILLA MORNA VALLEY

    Populaire Artikelen

    P|ART IBIZA

    P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

    Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

    Lees Verder »
    Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

    Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

    Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

    Lees Verder »
    Museo de Etnografia

    Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

    Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

    Lees Verder »
    Scroll naar boven

    San Miguel Ibiza