Klik hier om de exacte locatie te zien

San Antonio

Cafe del Mar, en zonsondergangen. Daar staat San Antoni bekend om. En uiteraard het levendige nachtleven. Nu moeten wij wel zeggen: niet de hele stad is even aantrekkelijk. Wij verhuren ook geen huizen dicht bij de stad, want het is er erg toeristisch en vaak druk. Als je daar van houdt is het natuurlijk een top stek. Er zijn enorm veel kroegen, 2 grote discotheken, Es Paradis en Eden, maar ook Ibiza Rocks met live muziek ligt in deze stad. De Sunset strip is waarschijnlijk de meest populaire plek in de stad, met live dj’s, bars en een prachtig uitzicht over de zee, eilandjes en de haven. Maar de Sunset Strip is niet de enige plek in de stad waar met een prachtig uitzicht gegeten en gedronken kan worden. De promenade in de baai heeft ook een selectie van bars en restaurants. Favoriet zijn Itaca, Ibiza Rocks Bar, Orange corner, Tulip, Linekers, en Plastik Bar om wat in te dansen, en tenslotte is er de luxe Ocean Beach. Allemaal bieden ze iets anders: of u nou een relaxte chill-out ruimte zoekt, of een pre-club plekje zoekt, je kan het hier vinden.

De haven van San Antonio

De haven San Antoni ligt vol met boten die u op een tour kunnen meenemen naar verlaten baaitjes in het noorden van het eiland. In de winter kan er zelfs gekitesurft worden in de haven, als er een straf noordenwindje staat.

De omgeving 

Als u een relaxte plek zoekt buiten de stad maar toch niet ver verwijderd, dan is Cala Salada een erg mooie plek. U geniet van dezelfde sundowners als in de stad, met een nog mooier uitzicht want je zit hoger op de berg. Maar wel zonder de grote drukte en wat meer privé sfeer. En de afstand naar andere plekken is ook een stuk minder groot dan men in eerste instantie vaak denkt. Ibiza stad is slechts 25 min rijden. Dus u zit er sneller dan menig kustplaatsje aan de westkust. San Rafael, met een aantal grote clubs als The Privilege en Amnesia zijn slechts 15 min rijden. Of met de taxi 15-25 euro.

Samengevat

Samengevat kunnen wij zeggen dat San Antoni zijn leuke, en minder leuke kanten kent. Zoek je rust, dan raden wij het aan om niet in de stad te verblijven, maar er buiten. Dit is goed mogelijk! Zoek je wel drukte en heb je een wat kleiner budget, dan biedt San Antoni vast vele mogelijkheden. Wij kunnen dat helaas niet bieden, maar aanbieders zijn er genoeg!Villas in de buurt van San Antonio

El Paso | Cala Salada
< 8
Es Repos | San Antonio
< 5

Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421