Klik hier om de exacte locatie te zien

San Rafael

San Rafael is een klein dorpje op Ibiza, gelegen langs de weg van Ibiza stad naar San Antonio. Met prachtig uitzicht tot aan de kust, heeft dit kleine dorpje veel meer te bieden dan u op het eerste gezicht zou denken. Hoewel het bestaat uit niet veel meer dan een mooie, 18e-eeuwse kerk, wat winkeltjes en restaurants en een paar huizen, is deze oase van rust een geweldige plek om neer te strijken voor een heerlijke maaltijd, een drankje of wat winkelen in de leuke en originele keramiek winkels waar San Rafael om bekend staat.

Gunstige ligging

Hoewel San Rafael zelf heel klein is, is het nergens ver vandaan. In ongeveer 10 minuten bent u in Ibiza stad of in San Antonio, en omdat er relatief veel restaurants in San Rafael zijn, is het een ideaal plekje om hier in de buurt een appartement of villa te huren. Bovendien bent u hier ook maar een kort wandelingetje van twee van Ibiza’s grootste nachtclubs, Amnesia en Privilege, vandaan.

Restaurants

San Rafael biedt een aantal uitstekende eetgelegenheden met inbegrip van het bekende Can Pilot, dat specialiseert in gegrild vlees, en dat geliefd is bij lokale bewoners zowel als toeristen, dus van tevoren boeken wordt aangeraden! Iets verder langs de weg vindt u La Belle Ibiza, waar u van Europese, Mediterrane en Oosterse invloeden kunt genieten. Houdt u van authentiek Italiaans, dan kunt u genieten bij La Mesa Escondida, of het romantische Las Dos Lunas, net buiten San Rafael.

Een bezoek waard

Zelfs als u niet vlak in de buurt verblijft, is San Rafael zeker een bezoek waard als u op Ibiza bent. U kunt het dorpje makkelijk belopen, en een bezoek brengen aan de mooie kerk of de prachtige kunstenaarswinkeltjes waar u originele stukken kunt kopen, alvorens te genieten van een ijsje, een verfrissend drankje of een heerlijke maaltijd.Villas in de buurt van San Rafael

Can Rafi | San Rafael
< 12 +
Casa Mateo | San Rafael
< 4
Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 47168 mensen aan 7875 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.