...

Chirincana

Prijs:     

Ibiza doet vooral denken aan chique strandclubs en grote feesten. Maar wist je dat er ook genoeg tegenhangers zijn? Voor diegene die meer houden van een relaxte, ongedwongen omgeving is Chirincana in Es Canar een echte aanrader.

Deze beachbar zit gekoppeld aan één van de weinige campings van het eiland genaamd La Playa. Het terras bestaat uit picknicktafels die over het strand van Cala Martina uitkijken. Met de campingbezoekers die meestal een hippieachtige levensstijl aanhouden en de relaxte bediening, is dit wat ons betreft een echte Ibiza spot. Op woensdag en zondag is er in het hoogseizoen live muziek, van rockbands tot funky DJ’s die hun draaikunsten vertonen. Eind van de middag is het de mooiste tijd om hier te zijn. Het zonnetje dat langzaam onder gaat, genieten van een betaalbaar hapje en drankje met uitzicht over de zee.. wat wil een mens nog meer?!

Tip: Kom er een kijkje nemen na een dag struinen over de Hippie Markt van Es Canar, die is namelijk om de hoek.

Tel: +34 971 93 54 03

Villa’s in zuidelijk Ibiza

5
2
1
90 m2
11 km strand
8
4
4
350 m2
4 km strand
Dagelijkse schoonmaak 16H00 - 19H00. Beddengoed wordt verschoond op zaterdag bij een verblijf van 2 weken of meer.
12
6
5
500 m2
0.4 km strand
6 dagen per week 8u p.d. schoonmaak, 8u p.d. chef, 8u p.d. butler, 8u p.d. caretakers.
6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
4
5
130 m2
2 km strand
3x p.w. 2 uur schoonmaak.
6
3
3
215 m2
1.2 km strand
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
10
5
5
200 m2
0.04 km strand
2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen. We have a/c inverter
6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza