...

Coto Ibiza

Prijs:     

Zin in iets anders? Coto is de ultieme plek voor een avondje culinair genieten van shared asian dishes, heerlijke cocktails in een prachtige Oosterse setting. Dit restaurant is gelegen in hartje Sant Rafael en wanneer je door de kleine sleutelvormige deur naar binnen stapt, waan je je even helemaal in Azië. Op de menukaart staan heerlijke sushi gerechten maar ook curries, Vietnamese soep en zorg ook zeker dat je ruimte overhoudt voor het toetje!

Overdag kun je genieten op het terras met ook weer dat prachtige Oosterse interieur. ‘S avonds schuif je binnen aan in het sfeervolle restaurant, en kijk niet raar op als er een live showtje gegeven wordt tijdens het dineren. En na het eten, dan kun je niet anders dan je laten verleiden voor een dansje op de dansvloer!

Telefoon: +34 649 22 89 94
Reserveren www.cotoibiza.com
Website: www.cotoibiza.com

Villa’s in zuidelijk Ibiza

3
3
220 m2
6.2 km strand
1x midweekse schoonmaak
8
4
3
170 m2
6 km strand
1x p.w. 2 uur schoonmaak.
14
7
7
500 m2
3 km strand
Buiten keuken
incl 40 uur per week schoonmaak
12
3
6
700 m2
3 km strand
6x per week, 8 uur per dag 1 house manager, 2 schoonmakers, 1 chef
8
5
4
270 m2
2 km strand
2x p.w. 4 uur schoonmaak incl schone badhanddoeken
10
5
5
350 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
2x p.w. 3 uur schoonmaak en schone badhanddoeken.
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
4
220 m2
0.3 km strand
Buiten keuken
10
5
5
200 m2
0.04 km strand
2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen. We have a/c inverter
8
4
2
200 m2
1 km strand

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven