...

Cova Santa

Prijs:     

Cova Santa is een restaurant waar vaak erg leuke feesten gegeven worden. Een prachtige locatie tussen KM5 en Can Domingo. Cova Santa dankt haar naam aan het feit dat het rondom een in de 15e eeuws ontdekte grot ligt. In 2001 is Cova Santa overgenomen door de Amnesia group. Sinds 2013 worden hier echt leuke feesten georganiseerd zoals Music on, Rythm & Waves en WooMoon. WooMoon is meer een mini festival dat in de middag al begint. Denk aan eettentjes, allerlei rijk uitgedoste personen en live muziek. Ook perfect om met de kids naar toe te gaan want er zijn ook allerlei dingen voor kinderen te doen. Als de nacht valt dan wordt het terrein omgetoverd tot een top feestlocatie. Bekijk ook vooral even de fotos.

Het restaurant is ontzettend goed maar dat heeft dan ook wel een prijskaartje. Het dineren hier is een echte ervaring, er is live muziek en er zijn verschillende artiesten aanwezig. Cova Santa is een echte aanrader!

Tel: +34 971 39 57 14

Villa’s in zuidelijk Ibiza

12
6
6
450 m2
0.9 km strand
12
6
4
700 m2
4.5 km strand
4 uur schoonmaak per dag inbegrepen.
6
4
3
410 m2
1.8 km strand
In July and August 3x 4 hours p.w. cleaning. The rest of the year 2x 4 hours p.w. cleaning. All year 1x p.w. change of bed linen.
9
5
3
220 m2
1.5 km strand
10
5
5
350 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
2x p.w. 3 uur schoonmaak en schone badhanddoeken.
12
6
6
776 m2
3 km strand
- Tuinonderhoud en wekelijkse schoonmaak van zwembaden - Schoonmaak (4 uur/dag van maandag tot vrijdag van 10.30 tot 14.30 uur)
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

7
4
3
235 m2
0.55 km strand
8
4
4
280 m2
1 km strand
10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza