...

Croissant Show

Prijs:     
Menu: Ontbijt / broodjes

In de zomer is deze tent 23 uur per dag geopend. Echte ontbijt-tijden zijn er niet. Het is een franse bakkerij in de oude binnenstad van Ibiza-stad en er zit er ook een in Santa Eularia. Pain au chocolat, café au lait en jus d’orange. Een plek waar locals en internationale dj’s samen komen.

Tip: Leuke plek na het clubben: hier komen veel mensen samen om even na te genieten.

Tel: +34 971 31 76 65

Villa’s in zuidelijk Ibiza

13
6
6
350 m2
6 km strand
Buiten keuken
Van juni tot sept 6x p.w. 4 uur schoonmaak, de rest van het jaar 2x p.w. 4 uur. Het hele jaar door 1x p.w. schone badhanddoeken.
7
3
3
150 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
8
4
3
250 m2
6 km strand
Woensdag tussentijdse schoonmaak met handoekwissel
12
3
6
700 m2
3 km strand
6x per week, 8 uur per dag 1 house manager, 2 schoonmakers, 1 chef
20
6
7
500 m2
0.02 km strand
Buiten keuken
kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)
10
5
5
m2
2.4 km strand
6x per week 5 uur schoonmaak. Midweek linnen wissel
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
4
220 m2
0.3 km strand
Buiten keuken
8
4
4
280 m2
1 km strand
10
5
5
250 m2
0.6 km strand
Buiten keuken

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven