Klik hier om de exacte locatie te zien

Destino

Prijs:
Menu: Tapas

Op loopafstand van de witte kerk uit 1785, hartje centrum van Sant Josep, bevindt zich "Destino". Een Spaanse tapasbar met Marokkaanse invloeden. Hier kun je heerlijk buiten op het terras, of in de gezellige ruimte binnen, allerlei mooie kleine gerechten eten. In de zomer op vrijdagavond is er ook couscous. 

Destino heeft geen kaart. Je kunt de gerechten aanwijzen in de vitrine en het personeel geeft graag uitleg. Stoofpotjes met lamsvlees, rundvlees of konijn, waarbij de Marokkaanse kruiden Ras-el-Hanout en Harissa, pruimen en amandelen niet mogen ontbreken. Maar ook vegetarische gerechten zoals gevulde aubergine of courgette in ketjap. Heb je nog trek in een dessert dan komt het personeel langs met een schaal met allerlei gebakjes en andere zoetigheden en kun je wat uitkiezen.

Wij raden wel aan telefonisch te reserveren. Ben je gelijk op een mooie plek op het terras neergeploft, vergeet dan niet de binnenruimte te checken. Destino geeft jonge kunstenaars de kans om hun werk te exposeren en verkopen. 

Na het eten zijn er rondom het restaurant genoeg leuke winkeltjes om te shoppen. Maar ook de kerk is een bezoekje waard!

Mocht de grote parkeerplaats schuin tegenover de kerk vol zijn, neem dan iets voorbij het restaurant de eerste weg rechts. Je komt dan in een woonwijk, waar altijd plek is om te parkeren.Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 48744 mensen aan 8150 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.