...

El Olivo Mio

Prijs:     
Menu: Fusion kitchen

El Olivo Mio ligt in het oude gedeelte van Ibiza-stad en is een van de meest karakteristieke restaurants in Dalt Vila. Een boho-chique ambiance in een magische en romantische omgeving.

Gestart door een Frans gay couple werd El Olivo in 2018 verkocht aan de energieke Rita, die daarvoor 15 jaar bij Restaurant Sa Punta gewerkt had. Het woordje “Mio” werd toegevoegd aan de naam, de bediening werd totaal veranderd van knappe jongens met lange zwarte schorten naar mooie dames in zwart kant en de kleur rood werd toegevoegd aan het logo, de kleding van de bediening en de opmaak van de tafel.

El Olivo Mio heeft een fusion keuken, mediterraan met een Aziatisch Italiaanse twist. Wat dacht je van een Tarta Tatin van aubergine en gerookte mozzarella en Parmezaanse kaas? Of de bloemen van de courgette gevuld met Ricotta kaas of tonijn met gekonfijte groenten en Teriyaki saus? Ik begin al te watertanden!

Het romantische terras van El Olivo Mio zit altijd vol met leuke mooi geklede mensen, dus reserveer een paar dagen vooraf en trek je mooiste outfit aan!

Tel: 34 971 30 06 80

Villa’s in zuidelijk Ibiza

12
6
5
300 m2
1.7 km strand
1x p.w. 2 uur schoonmaak. Swimmingpool 14 x 6 metres
8
4
4
350 m2
4 km strand
Dagelijkse schoonmaak 16H00 - 19H00. Beddengoed wordt verschoond op zaterdag bij een verblijf van 2 weken of meer.
6
4
3
410 m2
1.8 km strand
In July and August 3x 4 hours p.w. cleaning. The rest of the year 2x 4 hours p.w. cleaning. All year 1x p.w. change of bed linen.
6
3
3
250 m2
0.6 km strand
3u, 3x per week, op dinsdag, donderdag en zaterdagx p.w. schoonmaak, 2x p.w. schone badhanddoeken en 1x p.w. schone bedlinnen.
18
6
6
m2
1.2 km strand
Buiten keuken
10
5
5
1150 m2
5 km strand
1x p.w. op woensdag 6 uur schoonmaak en schone badhanddoeken en bedlinnen.
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

7
4
3
235 m2
0.55 km strand
10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
20
6
7
500 m2
0.02 km strand
Buiten keuken
kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza