Klik hier om de exacte locatie te zien

El Olivo Mio

Prijs:
Menu: Fusion kitchen

El Olivo Mio ligt in het oude gedeelte van Ibiza-stad en is een van de meest karakteristieke restaurants in Dalt Vila. Een boho-chique ambiance in een magische en romantische omgeving.

Gestart door een Frans gay couple werd El Olivo in 2018 verkocht aan de energieke Rita, die daarvoor 15 jaar bij Restaurant Sa Punta gewerkt had. Het woordje “Mio” werd toegevoegd aan de naam, de bediening werd totaal veranderd van knappe jongens met lange zwarte schorten naar mooie dames in zwart kant en de kleur rood werd toegevoegd aan het logo, de kleding van de bediening en de opmaak van de tafel.

El Olivo Mio heeft een fusion keuken, mediterraan met een Aziatisch Italiaanse twist. Wat dacht je van een Tarta Tatin van aubergine en gerookte mozzarella en Parmezaanse kaas? Of de bloemen van de courgette gevuld met Ricotta kaas of tonijn met gekonfijte groenten en Teriyaki saus? Ik begin al te watertanden!

Het romantische terras van El Olivo Mio zit altijd vol met leuke mooi geklede mensen, dus reserveer een paar dagen vooraf en trek je mooiste outfit aan!

Tel: 34 971 30 06 80Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 47785 mensen aan 7977 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.