Hostal La Torre

Prijs:     
Menu: Mediteraan dineren / cocktails

La Torre is natuurlijk een hotel, maar ook de hotspot van Ibiza om een cocktail te drinken of heerlijk, romantisch te dineren terwijl de zon ondergaat.

Gelegen op de hoge rots Cap Negret, ten noorden van San Antonio en omgeven door mediterrane vegetatie en de baaien van Cala Gracio en Punta Galera. Het is een plek om te dagdromen en te genieten van een van de meest magische zonsondergangen ter wereld en de stress achter je te laten en alleen maar te ontspannen.

Het restaurant serveert ontbijt, lunch en diner. Een geweldige menukaart met daarop gerechten zoals: zeebaars (lubina) met gerookte aubergine en wilde asperges of Iberico varken met Jeruzalem artisjokken en ananas chutney.

Hostal La Torre is erg populair. Ga je voor een cocktail, kom dan niet vlak voor de zonsondergang en wil je eten, reserveer dan wel. De keuken sluit om 23:00 uur.

Tel: 34 971342271

Huizen in het westelijke deel van Ibiza

10
5
3
210 m2
5.7 km strand
18
6
6
m2
1.2 km strand
Buiten keuken
6
3
3
140 m2
2 km strand
Buiten keuken
12
6
4
700 m2
4.5 km strand
4 uur schoonmaak per dag inbegrepen.
16
5
5
m2
3.7 km strand
3 x p.w. 4 uur schoonmaak, 1 x p.w. schone handdoeken
12
6
5
370 m2
5.4 km strand
1 x 4 uur schoonmaak en handdoeken wissel
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
8
4
2
200 m2
1 km strand
10
5
5
250 m2
0.6 km strand
Buiten keuken

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza