...

K-oba

Prijs:     

Direct aan het strand van Santa Eularia is een nieuw restaurant geopend dat is overgevlogen van onze buren in Mallorca. De Umami Group heeft K-oba geopend, een restaurant waar de mediterrane keuken en de Japanse keuken elkaar ontmoeten. Het restaurant past bij zijn ligging aan het strand met rustgevende natuurlijke kleuren en een houten interieur. K-oba heeft een sociaal eetconcept met alle voorgerechten om te delen. Daarna kun je zelf kiezen voor heerlijke mediterrane gerechten, hun beroemde hamburger of toch liever de Japanse route en genieten van sashimi en speciale sushi rollen. Er is breed scala aan opties voor speciale of klassieke cocktails. K-obu heeft echt voor ieder ieder wat wils, of je nou met een grote groep gaat of voor een romantisch diner voor twee. Zeker een aanrader dus! 

O, en dan nog iets, de eigenaren hebben niet alleen K-oba geopend, maar ook een bijbehorende beachclub, Uhla by UM!

Reserveren:  +34 971 373 297
Heb je hulp nodig bij je reservering? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar: service@huishurenibiza.nl 

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

6
3
3
100 m2
1.2 km strand
Buiten keuken
14
6
6
350 m2
1.2 km strand
14
6
7
480 m2
5.1 km strand
Buiten keuken
8
3
2
350 m2
15 km strand
6
3
2
150 m2
3.5 km strand
7
4
3
235 m2
0.55 km strand
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

20
6
7
500 m2
0.02 km strand
Buiten keuken
kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)
8
4
2
200 m2
1 km strand
8
4
4
280 m2
1 km strand

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza