...

Kumharas

Prijs:     
Menu: Streef food

Kumharas is een relaxte plek op de meest prachtige locatie, en met ongelooflijke zonsondergangen. Deze fijne plek is gelegen in het hart van San Antonio, maar gelukkig toch geen tourist trap. Het exotische street food varieert van mediterrane- tot Aziatische gerechten. Er zijn 6 soorten curry’s, verschillende vlees opties, zelfgebakken brood, veggie spiesjes en een grote selectie van veganistische en vegetarische opties. Zorg er wel voor dat je ruimte overhoudt voor wat pannenkoeken of home made taartjes als dessert!

De sfeer is ontspannen. Denk aan: barbecue- en eetkraampjes, een kleine ambachtelijke markt en een DJ die relaxte deuntjes draait. Er gaat niets boven een Ibiziaanse zonsondergang, en Kumharas is een geweldige plek om hier optimaal van te genieten.

Je hoeft niet te reserveren! Dus kom een beetje op tijd voor het beste plekje bij zonsondergang.

Huizen in het westelijke deel van Ibiza

10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
8
4
3
260 m2
1.1 km strand
8
4
4
433 m2
0 km strand
6
3
2
200 m2
2.8 km strand
10
5
5
300 m2
8.6 km strand
3 x p.w. 4 uur schoonmaak en 1 x p.w. schone badhanddoeken en schoon bedlinnen. Inclusief 8 uur security per nacht van 1 juli – 9 september.
10
5
5
m2
km strand
1x (dag) butler, 1x (nacht) butler/security, 1x full-time schoonmaker. Concierge
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
10
5
5
300 m2
0.75 km strand
Buiten keuken
3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.
8
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza