La Cava Ibiza

Prijs:     
Menu: Ontbijt / lunch / diner en cocktails

Het plein Vara de Rey is altijd een belangrijk ontmoetingspunt van Ibiza-stad geweest. Pleinen zijn gemaakt om mensen samen te brengen. In 2018 werd de Vara de Rey totaal verbouwd en valt La Cava, door alle bedrijvigheid, meer op. Omdat het terras midden op het plein ligt, moet de bediening nu tussen de shoppende toeristen door oversteken met hun dienblad, wat een leuk schouwspel oplevert.

La Cava stond vooral bekend om zijn cocktails en tapas. Maar je kunt er ook ontbijten of dineren! En La Cava serveert rond siesta een leuk dagmenu van 15,50 euro.

De ontbijt-smoothies en shakes hebben namen zoals “Hangover” of “Wake up!” en kunnen gecombineerd worden met een bagel met scrambled eggs en bacon of een pannenkoek met banaan en honing.

En voor lunch of dineren, 80% van de producten gebruikt in de gerechten zijn vers en lokaal. De groenten bijvoorbeeld uit eigen moestuin en de vis komt vers uit de haven. Een fusion van het traditionele “oma’s potje” en de creatieve touch van de chef. Gerechten om te delen met vrienden.

Dagelijks geopend van 10:00 tot 23.00, vrijdag en zaterdag tot 23:30 uur.

Tel: +34 971 31 60 74

Villa’s in zuidelijk Ibiza

10
5
5
300 m2
8.6 km strand
3 x p.w. 4 uur schoonmaak en 1 x p.w. schone badhanddoeken en schoon bedlinnen. Inclusief 8 uur security per nacht van 1 juli - 9 september.
6
3
3
280 m2
0.05 km strand
Buiten keuken
Midweekse schoonmaak en schone linnen.
10
5
5
1150 m2
5 km strand
1x p.w. op woensdag 6 uur schoonmaak en schone badhanddoeken en bedlinnen.
12
6
5
370 m2
5.4 km strand
1 x 4 uur schoonmaak en handdoeken wissel
12
6
6
260 m2
2 km strand
6x p.w. 5 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1x p.w. schone bedlinnen.
7
3
3
150 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
 • 25% korting : 23 mrt. - 27 apr.
 • Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  8
  4
  4
  280 m2
  1 km strand
  9
  4
  4
  200 m2
  0.3 km strand
  2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
 • 25% korting : 23 mrt. - 27 apr.
 • 10
  5
  5
  200 m2
  0.04 km strand
  2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen. We have a/c inverter

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza